Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie tak miało być

Co ja mam teraz zrobic ???

Polecane posty

Studiuje i pracuje.......tzn do niedawna pracowałam za 800 zł netto .....poznałam pewnego faceta lat 44 ja mam 24....spotkałam sie z nim, rozmawialismy, w sumie wydał mi sie sympatyczny. Zaproponował mi prace u siebie w firmie budowlanej za 1800 na reke. Ja byłam w dosc cięzkiej sytuacji wiec przyjełam tą prace. Ale facet po jakims czasie zaczoł dawac mi do zrozumienia, ze mu sie podobam i chce sie ze mną przespac. Zaznaczył, ze od tego czy sie zgodze bedzie zalezała moja dalsza praca u niego ( czyli jak sie z nim nie przespie to mnie wywali a ja potzrebuje pracy:( nie wiem co mam zrobic????wpadłam w panike, jestem załamana i nie wiem co zrobic:(

Gość buhahahahahaha
do zadnego lozka nie wskakuj, to jest tzw.mobing i postrasz go PIP, urzedem skarbowym,policja, prokuratura i tym, ze doniesiesz do zony :P

Gość obiadekk
do niedawna pracowałam za 800 zł netto ..... tu masz odp:) mas wybór sex za kariere lub dawna praca za 800 zł lub podobna do tej. Ale kobiety sa wygodne. Wiec pewnie przystaniesz na propozycje;)

mnie nie chodzi o to czy znów szukac pracy i pewnie tez za jakies 800 czy zostac u niego ale zagroził mi zwolnieniem dyscyplinarnym :(

Gość ja tez..
noi co z tego ze cie zwolni dyscyplinarnie. musisz komus pokazywac to swiadectwo?? wyrzucisz do kosza i tyle 🖐️