Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurkkka

kiedy okres przy tabletkach?

Polecane posty

Gość kurkkka

wczoraj wzielam ostatnia tabletke z pierwszego opakowania tabletek antykoncepcyjnych, dzis mam pierwszy dzien 7dniowej przerwy, ale okresu jeszcze nie dostalam. w ktorym dniu zazwyczaj go dostajecie?

na okres jest całe 7 dni, jest on wywolany spadkiem hormonow w przerwie wiec juz pierwszego czy drugiego dnia nie ma co na niego liczyc, ja dostaję piątego

Gość kurkkka
czyli twoj okres trwa tylko 2 dni? bo ponoc jak sie zacznie nowe opakowanie to plamienie zanika..

wcale nie... okres dostaję w niedzielę i trwa on 4 dni do środy, w czwartek mam jeszcze plamienia

Gość kurkkka
a przed braniem tabletek ile trwal twoj okres? bo ja normalnie mam ok 7 dni...mam nadzieje ze przy tabletkach choc trochu sie skroci..

przed braniem 6 dni i tak samo na początku brania tabsów, dopiero po paru miesiącach mi sie skrocił o 2 dni

Gość kurkkka
o tyle dobrego w trabletkach ze wiesz kiedy dokladnie ci sie okres zacznie, i to w jakim dniu tygodnia:) najlepiej jakby w weekendy nie wypadalo:) wyjazdy itd:)

wcześniej miałam w poniedziałki, ale raz musiałam wziąć drugą pigułke jednego dnia bo wymiotowałam i mi sie wszystko przesunęło o 1 dzien