Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viki17

Czy to możliwe, że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość Viki17

Z tego co wiem, gdy na teście ciążowym wychodzi, że kobieta jest w ciąży to zwykle ginekolog to potwierdza, ale co w przypadku gdy wynik jest negatywny? Czy mogę być już spokojna czy powinna i tak pobiec do ginekologa? Dodam, że wykonałam już trzy różne testy (dwa paskowe z dwóch różnych firm i jeden jakiś inny, którego określenia nie pamiętam) i wszystkie wyszły negatywne. Gdybym była w ciąży byłby to już jakiś 5 tydzień. Okres spóźnia już mi się 9 dni (ale ma nieregularne cykle). Do podejrzewanego zapłodnienia doszło dzień po okresie ( z tym, że rano miałam jeszcze małe krwawienie, a nocą odbył się stosunek bez zabezpieczenia).

wg mnie powinnas sie udac do ginekologa ale dopiero jak okres bedzie Ci sie spózniał dłużej niz 1 miesiac

Gość POka hontas
mi okres spozniał sie dwa tygodnie.. z paniki przed ciaza wydawało mi sie ze mam wszystkie jej objawy.. zrobiłam jeden test i wyszedł negatywnie.. po 2 tygodniach dostałam okresu.. Najwazniesze to nie zwariowac i nie wpadac w panike a najgorsze to wchodzic na takie forum.. bo to robi papke z mozgu.. I tak naprawde nie pomaga