Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość archaive

Gdzie mogę poznać starszą od siebie kobietę?

Polecane posty

Gość archaive

Mam 23 lata, jestem przystojny, inteligentny, jeszcze studiuję. Chciałbym poznać dziewczynę/kobietę starszą od siebie. Tak 25-28 lat. Mam dość młodszych dziewczyn lub rówieśniczek. Są niedojrzałe psychicznie i życiowo.Wszystkiego je trzeba uczyć i są niepoważne. Chciałbym stworzyć prawdziwy związek w którym ja i ktoś mógłby się czegoś nauczyć.

Gość coś w tym jest
może w sklepie dla mam?

Gość pewnie przyszedł do ciebie
na ile dni ;) lat, przewidujesz ten nowy związek, który ma cię czegoś nauczyć? i - czy uważasz, że po tym terminie, kiedy już się czegoś nauczysz, możesz spokojnie odejść od nauczycielki życia? wybacz te pytania, ale sama byłam taką nauczycielką i mam dość na całe życie niedojrzałych facetów, brrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość o jenyyy
Takie stare? Po co ci? Może poszukaj wśród zakonnic

Gość Alicja czarodziejka
hahahaha..... no nie moge hahahaha .... życzę owocnych poszukiwań 🌻

Gość może na
oddziale geriatrycznym?

Gość o kuchaaaa
jedz do krakowa i idz do klubu DOLCE VITA przespisz sie w jakims dobrym hotelu , wypijesz kilka drinow za free , moze dostaniesz na fajki i pogrzmocisz babcie przy okazji ;)

Gość może na
Widać, nie spotkałeś normalnej dziewczyny, zazwyczaj w tym wieku to faceci są niedojrzali-nie twierdze ze wszyscy. A starsza nie znaczy dojrzalsza. możesz znaleźć 19-stke, która dorosłością i odpowiedzialnością przerasta nawet niektóre 30-stki. ;) powodzenia

Gość archaive
Na ile dni, lat? Nie wiem... Chciałbym stworzyć długi związek, ale jakby wyszło to nie wiem. To także by zależało od tej 2-giej osoby. Życie nie jest takie proste żeby wszystko móc planować. Nie szukam nauczycielki, ale znudziło mnie nauczanie. Nie możesz po 1-dnym przeżytym przez Ciebie przypadku robić ekstrapolacji na wszystkie takie przypadki.