Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***Dawid***

Ten ostatni krok

Polecane posty

Gość ***Dawid***

Jak powiedzieć dziewczynie, że mam ochotę na związek z nią? Od 2-3 miesięcy jestem dla niej miły, kupiłem róże na urodziny i brakuje mi tylko "oficjalnego" potwierdzenia. Nie chcę, żeby było to zbyt poważne, jak oświadczyny, oboje mamy po 20 lat, tak po prostu mogę zapytać czy chcę ze mną chodzić? Jak to z wami było? :)

Gość noir desir
Powinieneś (a może to już roibisz) zaprosić ją w jakiejś miejsce, pocałować na pożegnanie. Poźniej znowu się spotkać, dwa razy pocałować. Spotykać się często i sami w pewnym momencie uświadomicie, ze jesteście para. Bo pytanie: Czy będziemy chodzić, to trochę śmieszne jest. Nawet na filmach, go nie zadaja:p

Gość ważne dla mnie
nieprawda oficjalne potwierdzenie jest bardzo ważne! bez tego potem nie wiadomo jak właściwie jest

Gość Antentka
Dokładnie :) To wyjdzie samo jeśli ona tez tego chce i wszystko będzie wiadomo. ;)

Gość moge powiedziec nawet
popros kolege, zeby ci pomogl. niech zaptyta jej kiedys : ania, to jakto z wami jest? jestescie wkoncu para czy tylko tak...................

Gość ***Dawid***
Jeśli jest ważne, to powiedz mi jak to zrobić :( To nie są przecież oświadczyny..