Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żenadaa

Żenujace-wypozyczac samochod na slub.

Polecane posty

Gość żenadaa

Jak mozna wypozyczac samochod na slub? znam takie parcy co daja kuoe siana aby pojechac pod kosciół jakims ML'em lun Mesiem, przeciez to zenada jak cholera. Zastaw sie a postaw sie :)

Gość Skąd wiesz ze pieniądze
wydane na samochód to dla nich duza kwota. Moze to jakieś drobne?

Gość żenadaa
bo jakby mieli kupe siana to by swoim własnym pojechali i nie musieliby wypozyczac:)

A moze mają32 jeden czerwony, a drugi zielony, trzecie niebieski i żaden nie pasuje. Chcą czarny, albo srebrny.

Gość żenadaa
a moze i nie stac, a moze stac- nie zmienia to faktu, ze wypozyczanie samochodu jest tandetne

dla Ciebie...

A ja wypożyczam bo nikt z moich bliskich nie ma samochodu... Ale jestem żenująca, lepiej już byłoby podjechać tramwajem albo taxi.

Gość A ja tam bym chciała
pojechać tramwajem :) Co w tym złego? Nietuzinkowe wyjście :P

czemu żenujące? ja se wypożyczę limuzynę, żeby mnie zawiozła pod kościół, do urzędu i gdzieś, gdzie będzie weselicho... :classic_cool: też samochód a akurat nie mam na składzie :P w moich resorakach ;)

Gość wfwrefw
Samochód należy do oprawy ślubu a trudno wybierać samochód własny pod kątem ślubu, zamiast innych, codziennych potrzeb. Zatem tak jak odpowiednie wnętrza, tak dobiera się i środek transportu, czy to wynajmując samochód czy coś innego, dobranego do całości. Ale ty, żenada, możesz - twoja sprawa - jechać i pociągiem podmiejskim, i na rowerze, i w zielonym oplu kombi, z przyczepą.

Gość panczurka
Więc którym naszym samochodem Żenada mamy jechać? Białym Polonezem, który pamięta czasy głębokiej komuny (oj wtedy był luksusem) czy lepszy dostawczy Traffic? :D

Kwestia gustu. Dla mnie tandente i nowobogackie est wypożyuczanie limuzyny na ślub, ale smaochód, czy to z wypożyczalni czy od znajomych czy skąd tam kto chce to raczej norma. Kwestia tylko jaki. A swoją droga czemu teraz samochody często ozdabiane sa wstązkami takimi jakich używa się na pogrzebach? Makabra... byłam na Starym Mieście w sobote i wygląda to przerażająco.

Gość zielona malina
a co w tym żenującego? Stać ich to wypożyczają. Chyba masz jakieś kompleksy, bo temat załozyłaś wogóle bez sensu.

Gość mamy berlingo i tranzita
bo potrzebne do firmy a i w domu całkiem wygodne..... którym z nich waszym zadniem powinniśmy jechać do ślubu? :P ....czy też może mamy specjalnie kupić jakąś limuzyne..... aby tylko ustrzec się, od bycia żenującym? zcałym szacunkiem, ale ta autorka, to jakaś ograniczona jest chyba :P