Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *****cindy***

Czy ktoś widzial was nago?

Polecane posty

Gość cos pierdzielisz gosciu
fajna masz fantazje 🖐️ nikt normalny nie rozbierze sie przy obcym facecie. Chyba, ze bylbys super przystojny i dziewczyna mialaby na ciebie ochote. Takze fajne bajki opowiadasz 🖐️ I jeszcze powiedz, ze nie czules skrepowania widzac naga kobiete. Skoro nigdy nie miales dziewczyny.

Gość powiem tyle ze
to byla jego pierwsza dziewczyna ;)

Zapraszam tutaj http://www.klublaznia.pl/ to jest NORMALNA sauna gdzie ludzie siedzą nago a w parowej to juz wszyscy bo tam ręcznik zamienia się w mokrą szmatę po minucie,skoro tam nie byłeś to dlaczego się wypowiadasz byłem tam 16 sierpnia od godziny 13 do 16.30 Niby dlaczego miałbym się czuć skrępowanmy obecnościa nagiej kobiety??? Rozmawialiśmy tylko chwilkę,nic innego nie robiliśmy.

Gość Issie
powinienes dostac po łbie obcym babom dajesz co masz jak otwarta ksiega:P

Bo to nie jest klub dla exhibicjonistow, zeby wszyscy mieli siedziec nago. Chyba ze jest to specyfczny klub dla specyficznych ludzi. "Niby dlaczego miałbym się czuć skrępowanmy obecnościa nagiej kobiety???" a czesto widujesz nagie kobiety? Obce w dodatku? Gdybys mial chociaz dziewczyne, to bylbys przyzwyczajony do takich widokow, ale nie oszukujmy sie, to chyba dla Ciebie nowosc?

Gość Kwiaaatuszzek
Andrzeju z Bilgoraja studiowales w Jaroslawiu??ja tez chodzilam tam na basen:)

Gość Issie
ma dziewczyne i nie powinien innym pokazywac sie nago!!!! no:)

Teoretycznie poza saunami trzeba być owieniętym ręcznikiem ale to teoria bo pod prysznic trzeba wejść nago tak samo do studni lodowej.I nikt się tym nie krępuję.Kobiety również wchodzą nago. Nie można być tam w stroju kąpielowym!!!

kurna faceci chodza do klubow, zeby ogladac nagie babki, a tu wystarczy pojsc do sauny? Przyjemne z pozytecznym? Nadal twierdze, ze albo kitujesz, albo dziwne reguly panuja w tej saunie.

Gość łoj łojłoj
łoj łojłoj

nawet jesli, to pewnie trafila sie taka, ktora wszystkim pokazuje sie nago. Bo to chyba zdarzylo sie raz?

Gość gfdfg
Nago tylko dziefczynie:P

Gość Topless girl
Oprócz tych osób jak wyżej to tylko jeszcze moja siostra.

Gość ja jestem naturysta więc
nie zliczę :)

Gość ciekawy temacik
:)

Gość Fggg
Kolega raz mnie widział na basenie ;( zmieniałam bieliznę a on musiał wejść bo nie domknęłam się...

Gość Fggg
Kolega raz mnie widział na basenie ;( zmieniałam bieliznę a on musiał wejść bo nie domknęłam się...

Gość gevalia
a ciebie autorko lekarz nago oglada???? zmien lekarza bo to moze byc zboczeniec

Gość taki tam koleś
Wstałem rano i chciałem wypuścić psa z pokoju, otwieram drzwi a tu naprzeciwko ciocia siedzi i się uczy. Jak mnie zobaczyła całkiem nago tylko się zaśmiała i spytała czy pojadę potem na rower xD Gdy przebierałem się u kolegi na imprezie, wpadł do łazienki i spytał się jak gdyby nigdy nic, czy pożyczę mu telefon. Mówię mu zmieszany, że tak. Pożyczył i wyszedł, ale zanim się ubralem, wrócił i powiedział że nie działa :)

Gość Laura2777777
Tak , Jak byłam mała rodzice, potem lekarze ginekolodzy, potem partnerzy seksualni i koleżanka jak sie przebieralysmy, ale bez podtekstow :P

Gość gość
Raz, kiedy pomyliłem szatnie na w-f wszedłem do damskiej nago, a tu wszystkie dziewczyny patrzą się na mnie jak byłem nago. Jedna nawet zdążyła mi nawet zrobić zdjęcie zanim uciekłem:)