Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mewa69

dziwna krostka

Polecane posty

Gość Mewa69

na wardze sromowej mniejszej zaraz koło łechtaczki zrobiło mi się coś przypominające krostkę.. jest bardzo wrażliwa na dotyk i wywołuje swędzenie ;/ w okolicach pojawia się biały nalot przypominający twaróg;/ po rozdrażnieniu pojawiają się z tych okolic płyn jakiś... bleee pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Mewa mozesz zapytac gina ale mnie sie wydaje ze to zwykla krostka .Pare razy tez mi cos takiego wylazło.Jak dotknełam to bolało.No a jak pekło to wylazł z tego płyn.No i sie zagoiło:)Ale wiesz dla pewnosci lepiej zapytac lekarza.

Gość Mewa69
tylko to za nic nie chce zginąć ;/

Wrastający włos? Opryszczka? Bez foto ciężko zdiagnozować, ale ja nie chcę oglądać. :D Polecałabym raczej zapytać lekarza. ;) W każdym razie jest szansa, że przeżyjesz. :)

Gość jak będzie tego więcj
to może to być paciorkowiec, radzę się temu dokładnie przyjrzeć samej, potem biec do lekarza

Gość MYsłowice
na wardze sromowej wyszla mi krostka cos podobnego do syfka byla twarda bolala ale wzielam i wycisnelam ja z bole i peklo i wyleciala jakby ropka ale koloru jakby nie zoltego tylko jakby zolty pomieszany z zielonym.wycisnelam to woda z tego wyleciala sęk mi wyszedl z bolu sie skrecalam bo bolalo to ale teraz mam spokoj i nei mam nic i jest dobrze. nie wiecie co to moglo byc?

Gość Mewa69
do tego po pettingu puchną mi wargi sromowe;(