Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrózka kunegunda

zobacz jaki los jest zapisany w gwiazdach!!

Polecane posty

Gość wrózka kunegunda

proszę podać ksywkę datę zapalenia pierwszego papierosa i rozmiar biustonosza a wywróżę co czeka was w najbliższym czasie! Moje wróżby są niezawodne. Czekam :classic_cool:

Gość Sukiszcze
22.12.2003 75C

Gość wrózka kunegunda
poznasz przystojnego bruneta, ale uważaj! jest on fałszywy i pragnie cię uwieść! ukojenie znajdziesz u boku pryszczatego rudzielca, który posiada jednakże piękną duszę. w sprawach finansowych radzę wstrzymać sie z poważniejszymi wydatkami. Spirytus jest drogi! :classic_cool:

Gość wrózka kunegunda
kto jeszcze, prędzej, bo mi energia biopola słabnie i niedługo będą nici z wróżb :classic_cool:

Gość Sukiszcze
dzięki, wiedziałam że musze rzucić mojego Marcina i wyjść za Edmunda z sąsiedniej wioski, który od dawna smali k' mnie cholewki

Gość wrózka kunegunda
cieszę się, że mogłam pomóc :classic_cool: jednakże moje biopole słabnie... kto jeszcze? bo zaraz wygaśnie energia biopola i nici z wróżenia dalszego

Gość wrózka kunegunda
Ajra, powinnas odrzucić kompleksy dotyczące wyglądu zewnętrznego, ponieważ jesteś piękną kobietą, która wzbudza pożądanie wielu mężczyzn, Jeden z nich, o imieniu Zenon, już niedługo pojawi się w twoim życiu. Nie wiąż się z nim jednak! Ty jesteś jedynką a on 8 i nic z tego nie będzie! Powinnaś też poprawić stosunki z rodziną i nie kraść babce wina mszalnego z barku, ponieważ w stanie nietrzeźwym Zenon gotów cię wykorzystać!

dziękuję zapamiętam zwłaszcza to o babci. Niestety nie jestem zainteresowana Zenonem. Jak myślisz czy Gniewosz mnie pokocha? :D

Gość lalalalal......
15.06.1985 :D 75 C

Gość wrózka kunegunda
whispers - w twoim życiu widz lawinę zmian! tak, powinnaś otworzyć się na nowe znajomości. powinnaś odrzucić używki , uważaj na swoje zdrowie... jeśli tego nie zrobisz...oj widzę ciemność, ciemność! :classic_cool: Aryo - Gniewosz nie jest ci pisany. Leci tylko na twoje 75 B. Ale nie martw się. W przyszłym roku na koloniach nad jeziorem poznasz go i odmienisz jego życie! Będzie to mężczyzna w sile wieku jednak o młodym sercu! Obdarzy cię szczęściem a potem kopnie w kalendarz i ostatecznie uszczęśliwi swym majątkiem :classic_cool:

Gość wrózka kunegunda
niestety, mam za dobre serce, a jeszcze muszę pomedytować nad pokojem na świecie. odpowiem na wasze pytania w najbliższym czasie. śpijcie spokojnie kochani i pamiętajcie - świat realizuje wasze wewnętrzne pragnienia, lecz również obawy! :classic_cool: Nie bójcie sie obudzić jutro z kacem, a na pewno tak sie nie stanie!