Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrózka Dorota

Piszcie co chcecie

Polecane posty

Gość wrózka Dorota

Piszcie co chcecie, byleby miało ręce i nogi :classic_cool: Tematyka niekoniecznie poważna

Gość wrózka Dorota
co myślicie o wróżbach i szeroko pojętej ezoteryce? dla mnie jest to śmieszne i to, jak ludzie w to wierzą...

a najśmieszniejsze jest to gdy taka wróżba sie spelnia, znam kilka takich przypadkow, wrozka przepowiedziala mojej mamie wszystko, co jej sie pozniej spełnilo, tak samo mojemu znajomemu:)

wrozki zawsze kreca.. nigy nie mowia otwarcie.. i trzeba sie domyslac czy to co sie wydarzylo to juz wrozba czy nie. kolezance wrozka wywrozyla, ze bedzie miala wypadek samochodowy i zeby uwazala.. wiec kolezanka, zapinala pasy, jezdzila wolno, unikala dalekich wypraw... a po kilku miesiacach miala \"wypadek\" - zaszla w ciaze.. i mowila, ze to napewno stalo sie w samochodzie.. :D

wlasnie smiejemy sie z niej do dzis :D znajoma wrozka mowi, ze ludziom nie mozna mowic zadnych zlych rzeczy ktore sie im w zyciu maja zdazyc, bo beda do tego podswiadomie dazyc..

przynajmniej to co wrozka powiedziala mojej siostrze na moj temat,sama nie chodze,nigdy nie bylam nie mam odwagi...

Gość a co ci powiedziałą cyganka

Gość BeznadziejnaOsobaPopieprzona
ja tam swoje wiem :O

Gość BeznadziejnaOsobaPopieprzona
to ógólne zdanie tyczy sioęw szystkich wątków zeby nie tworzyć nowego topu by moderzy się nie czepiali : "pisać szybciej bo mam mało czasu a chce jeszcze z WAmi pogadac"

anikaa... dlatego wlasnie cyganka nie powinna Ci mowic o zlych rzeczach.. bo podswiadomie wiedzialas,ze \" przeciez nie moze sie udac bo ja nie mam szczescia\" .. to zla wrozka byla ;)

Gość pisze co chce
i .