Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnn

niech ktoś mi napisze żebym się nie martwiła

Polecane posty

Gość nnnnnnnnnnnnnnnn

niech ktoś mi napisze żebym się nie martwiła bo dostaje paranoi. ;( on wyjechał ode mnie o 19 zapomniałam zadzwonić od razu i teraz dostaje paranoi.... dzwonie jak wyjeżdża zęby się nie martwic ze mu sie coś stało na drodze (po mojej mami ma zawsze paranoiczne myśli:P jak wraca w nocy itp...) wiem ze mam projekt do zrobienia ale też może by z kumplami. i teraz od 2h nie mogę sie dodzwonić. i martwię się ze mu sie coś stało....

Gość kaalinkaa
hehe :) nie martw sie dziewczyno:) ja tez tak mam.. tyle ze ja z moim facetem wysyłamy sobbien sygnały ze juz jestesmy w domu jak od siebie wracamy..to sa dopiero cyrki :)

naprawde - NIE MARTW SIĘ. Ja z moim byłym też byłam tak zawsze umówiona. Nieraz zapomniał, poszedł spać.. a ja trzęsłam się ze strachu. Pewnie on teraz sobie smacznie śpi, a jutro będzie Cie musiał baaardzo przepraszać :) fajnie że się tak o niego martwisz, wasz związek pewnie jest udany, gratuluję! Chciałabym się teraz o kogoś martwić, o kimś myśleć! I jeszcze raz mówię - nie martw się, na pewno nic groźnego się nie stało :*

Gość jeusnw
martw sie bo pewnie wcale nie robi tego co ci powiedzial tylko jest z inna laska i dlatego nie odbiera!rzuc go jak najszybciej i tak nic z tego dobrego nie bedzie.juz zawsze bedzie tak postepowal wiec lepiej teraz niz pozniej. najlepiej od razu wyslij mu smsa azeby nie wiedzial i za zadne skarby nie obieraj telfonu id niego. odwzwij sie pozniej jak poszło i bedziemy dalej dyskutowac.pamietaj ze jestesmy z toba i bedziemy sie wzajemnie wspierac i radzic co dalej robic.trzymaj sie!! przytulam czekamy na posty