Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietka88992

Okres + stosunek przerywany

Polecane posty

Gość Kobietka88992

Mam pytanko odnosnie wspolzycia w pierszym dniu @,czy jezeli wspozuje sie w pierwszym dniu @ ale niedochodzi do wytrysku..to czy sa duze szanse na ciaze?Przykladowo jezeli ma sie cykle 23,24 dniowe? Mnie sie okres spoznia juz teraz drugi dzien..ale niewiem czy to mozliwie ze w trakcie okresu i w dodatku ze stosunkiem przerywanym moglo dojsc do zaplodnienia... stosunek odbyl sie 25,akurat w pierwszym dniu @..i trwal bardzo krotko bez wytrysku.. a 18 powinnam dostac okres i nic :( moze przesto ze sie denerwuje..az caly brzuch mnie boli..zoladek i te sprawy,a objawy zblizajacego sie okresu zadne.. prosze o rade ;(

Gość Kobietka88992
Sama niewiem czy ten bol brzucha tuz pod postkiem..i zoladek to jest wszytsko przez stres,eh az oddechu niemoge zlapac,wg mnie ciaza tu jest malo realna..no ale zawsze sa szanse;(

Gość Kobietka88992
up

owulacje masz pewnie w okolicach 11-12 dnia, kochając sie w pierwszy dzien cyklu raczej mało prawdopodobne zeby plemniki dożyły do owulacji i doszło do zapłodnienia- max żyją 7 dni, a wąptie by cos mogło wpłynąć na Twoj organizm tak by przesunąć owu aż o 4-5 dni... poza tym to byl stosunek przerywany, niby żadna metoda, ale jednak szanse na plemniki zdolne aż tyle życ niewielkie radzę zrobic test ciążowy- ot tak dla pewności

Gość Kobietka88992
Dzieki wielkie moniak;* no wlasnie zrobic test,tylko jkabym zobaczyla te dwie krechy to bym na zawał padła,narazie spoznia mi sie drugi dzien..poczekam,objawow ciazowych zadnych niemam choc od stosunku minal prawie miesiac,jednak @ dalej niema..jest tylko sluz ale bardzo malutko i wodnisty..

no wiem że sie boisz, ale wiesz... jesli jestes jednak w ciązy to i tak prędzej czy później sie dowiesz, a lepiej prędzej no a jak nie jestes to przynajmniej sobie stresu oszczędzisz

Gość Kobietka88992
No tak ale ciąza w wieku 17 lat to niejest cos wspanialego..;(

no a seks w wieku 17 lat powinien być zabezpieczony mi sie spóźnial 5 dni jak zrobiłam test- wyszedł negatywny i juz na drugi dzien dostalam okres

Gość Kobietka88992
Wiem.ale bylam strasznie glupia... i w dodatku myslalam ze niezajde..no bo jak okres...stosunek przerywany..nawet niewytrysnal poza,tylko wykonal troche ruchow..

Gość Kobietka88992
up

Gość Kobietka88992
upppp

Gość OnaHaidi
Hm wg mnie niepowinnas zajsc..

Gość sami71
no ale jest mozliwosc ze zaszlas prze preejakulat !

Gość kobietka547

Gość KobietkaOne
wlasnie zauwazylam ze mam wodnisty sluz...a miesiaczke powinnam dostac dwa dni temu...

24/23 dni cykl = 10/9 dzień płodny - 5 dni = płodna jesteś pomiędzy 4 a 13 dniem Jeśli, masz regularne cykle, to szansa jest niewielka, ale żeby stwierdzić regularność cyklki trzeba było przeprowadzać przynajmniej roczną obserwację. Dodatkowo dochodzą inne czynniki mogące doprowadzić do przesuniecia owulacji. Za mało danych podałaś.

Gość PIERNICZEK
nie boj sie...ja miałam okres dostać 17...a 17 i 18 współżyłam z chłopakiem i okresu nie miałam.dostałam dopiero dziś czyli 20.głowa do góry :) ja tez sie bałam ze jestem w ciąży.

Gość Kobietka88992
No ja juz dostalam okres;))) oj jak sie ciesze;) naszczescie bylo tylko 3dniowe opoznienie;)

ale co sie strachu najadłaś to Twoje ;) pamietaj o tym na przyszłość