Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19nika10

Ciaza

Polecane posty

Gość 19nika10

Ehh nie wiem od czego zaczac:(To wszystko jest takie trudne, wlasnie dowiedzialam sie ze moja mama jest w ciazy i moze to byc ciaza poza maciczna i ze jesli nie zostanie w pore usunieta moja mama moze.....dead;(tylko teraz tak mieszkamy w Londynie...a w polsce kazdy lekaz mowil mojej mamie ze nie moze byc w ciazy poniewaz ma miesniaki.Co jest absolutnie nieprawda!Moja chrzesna miala miesniaki i zaszla w ciaze.Byla to ciaza zagrozona i na poczatku zaden lekarz sie nie chcial jej podjac ale jakos sie udalo.na poczatku dziewiatego miesiaca byly duuze komplikacje ale jednak udalo sie jej urodzic dziecko:)No a wracajac do mojej mamy nie wiem co z tym wszystkim;(Jak to wszystko bedzie....strasznie sie martwie.Czytalam na tej stronie temat juz o ciazy pozamacicznej i jeszcze bardziej sie tego wystraszylam.....dzis rano moja mame dopadl tak straszliwy ból,zaczelam panikowac ale wziela tabletke i sie polozyla spac.Wyczytalam tez wypowiedzi ze ciaza maciczna strasznie boli i moja mama powiedziala ze takie bóle przy niej wystepuja;(Czy ja jestem w stanie jej jakos pomoc albo cos....ja juz nie wiem co robic;(

Gość sylwka
Twoja mama ma stwierdzoną ciążę pozamaciczną? I jaka ona jest wiesz bo są rodzaje ciąży pozamacicznej tj. ciąża jajowodowa,jajnikowa, brzuszna ale jak czytam teraz to w każdym przypadku nalezy jak najszybciej ją rozpoznać i usunąć :( przykro mi