Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Etna222222

Szukam Au Pair w Londynie -

Polecane posty

Gość Etna222222

Czesc od jakiegos czasu jestem w Londynie w charakterze Au Pair-zajmuje sie mala dziewczynka-szukam dziewczyn ktore pracuja podobnie jak ja i maja ochote czasem sie spotkac, wyjsc gdzies razem-po prostu milo spedzic razem czas:-) Jestem tu zupelnie sama-w Polsce mam duzo znajomych dlatego strasznie trudno jest mi przyzwyczaic sie do samotnego zwiedzania miasta(tak na prawde to nawet nie mam ochoty sie do tego przyzwyczajac :-) Jezeli sa osoby ktore nie pracuja jak Au Pair a maja ochote sie spotkac-dajcie znac :-) Pozdrawiam :-)

Gość wyjezdzalas z biura czy na
wlasna reke? i co zadowolona jestes z wyjazdu? rozwiej moje watpliwosci bo nie wiem czy jechac?:)

Gość Etna222222
Wyjechalam z biura-Gawo z Gdyni-do tej pory wszystko jest w porzadku-ale mysle ze tak na prawde najwiecej zalezy od rodziny do ktorej trafisz :-) Jezeli chcesz jechac sama i nie masz tam znajomych-musisz sie nastawic na samotne zwiedzanie miasta:-( Jezeli chcesz wiedziec cos wiecej-napisz :-)

Gość wyjezdzalas z biura czy na
dziekuje za odpowiedz:) ile musialas zaplacic dla tego biura? co myslisz o wyjezdzie do rodziny znalezionej przez np. ta strone: http://www.greataupair.com/ troche boje sie tak w ciemno, sama juz nie wiem

Gość etna22
Trudno mi cos powiedziec na temat tej stronki-zajrzyj na strone Gawo-ja placilam 500zl ale ile Ty zaplacisz to nie wiem - czasami sa promocje:-)

Gość ale naprawde
ja polecam almatur.wyjechalam 4 lata temu