Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRETTYwomen

DZIEWCZYNY SPONSOROWANE

Polecane posty

Gość PRETTYwomen

opowiedzcie o sobie i swoich sponsorach jak to było z wami???

Gość PRETTYwomen
Mnie sponsoruje jednostka wojskowa w Suwałkach. Oddaję się za żołnierskie racje żywnościowe:)

Gość PRETTY women
wstrętne podszywacze

Gość PRETTY women
dzisiaj oddałam się za 30 konserw turystycznych kolonii spod tczewa.

Gość PRETTY women
Nie pogardzę też kaszanką

Gość moj maz
jestmoim sponsorem. placi mi za szkole i za urodzenie dziecka, to prawdziwy dowod milosci. milego dnia

Gość 6uyt
taaa, dowod milosci :D

Gość nie smiej sie ja tez mu daje
dowody milosci

Sponsoring to dla dziewczyny najlepsza forma zarabiania pieniędzy ciałem. Powinnyście się tym zajmować a te mafio-sklepy omijać dużym łukiem. P O P I E R A M S P O N S O R I N G Nowa akcja społeczna :-)

Gość jestem przekonana
ze inwestownie w edukacje zony dalej dzieci jest jedna z najlepiej oplacalnych inwestycji

Gość sponsoring nie
ale inwestowanie w żony, przyszłe żony etc. jest wysoko opłacalne! Panowie do dzieła!!!Miast na piwo odkładać na podyplomowe dla żony (uśmiech)!

A po co ci podyplomowe jak ci facet da kase? Chyba nie pójdziesz tyrać do roboty a psi grosz. I ztyrana potem na bzykanie do męża. Ble ochyda Czysty sponsoring to podstawa!!!!!!!!!!!!! P O P I E R A M___________S P O N S O R I N G akcja społeczna

Gość Tomaszku lecz zauwaz
kobieta musi sie rozwijac/ale istotnie to indywidualna sprawa/Sponsoring w znaczeniu tak rozumianych inwestycji w edukacje swojej kobiety jest tutaj pozadana akcja spoleczna.

E tam edukacja gówno warta. Ja magisterek z dyplomikiem. Jak poszedłem na etacik gdzie był ten dyplomik potrzebny to wszystko pięknie. Kłaniali się w pół, ale jak przyszło do ustalenia pensji to jak mi kwote zaproponowali to normalnie musieli mnie prawie reanimować. Toż to szkodzi zdrowiu osiadanie takiego dyplomu. Całe szczęście wydostałem się żywy bo twardy ze mnie agent. I jak laska potem będzie wyglądać. Do bzykania jej dyplom nie potrzebny. A pozatym niech wyda NA CO CHCE!!!!!!

Treba by było jakieś emblematy porobić i dać hasła np takie: Popieram sponsoring - Dziewczyny sponsorowane Które z Was przyłączają się do tej akcji społecznej?????

Gość Tomcio mam inne zdanie
na ten temat. Wg mnie podyplomowe sa doskonala inwestycja w siebie. Kolejny argument, mąż jest dumny z zony ktora rozwija sie czyt. realizuje /gorzej gdy ma lepsze od niego osiagi/. Uzasadniam wiec ze instytuacja sponsoringu w znaczenie inwestowania w zone i swoje czyt. SWOJE potomstwo jest wanted!To wszystko w tym temacie.

Gość nie ma tego czegos..
nnigdy nie popierałam spor-Men:) ale ja mam dosc takiego życia jakie mam teraz. jestem ładną zadbana kobietka...poznaje dużo mężczyzn ale ja dla nich wszystkich jestem tylko supper przyjaciłką przed ktra można sie wygadac,pojsc do kina,porozmawiać na każdy temat.. czasem czuje sie jak KOBIETA ,,do towarzystwa"' potrzebuje miłosci, normalnego związku.. a dla każdego faceta jestem matką teresa..ktOra zawsze pocieszy z ktorą można sie pokażać... kochanką ponoc tez jestem świetną..ale ja mam dosc takiego życia

Gość moze jestes
bardzo otwarta i bardzo dostepna

uważam,że daje facetowi tego czego każdy pragnie....jestem bardzo otwarta. uczuciowa i opiekuńcza..nie potrafie byc zołża:)jestem zwyczajnie sobą nie umiem grac prbowałam sie zmienic ale nie potrafie..

słysze zawsze,że jestem cudowna i wartosciowa dziewczyną ale nikt nie potrafi sie we mnie zakochać!!nie mogę zatrzymać przy sobie faceta, na ktorym mi zależy!!

Gość panowie
nie lubia nadopiekunczych kobiet, nadmiernie czulych. Cudownych. Troskliwych. Cenia kobiety zdeterminowane, zrealizowane. Przede wszhystkim posiadajace zainteresowania!!!

moje pasje fotografia wspinaczka gorska od 5 lat wspinaczka... wykształcenie:farmaceutyczne,w tym skonczonych wiele kursow w tym kierunku..nie jestem głupią niewykształconą dziewczynką!

Gość czasami faceci
nie wiaza sie z kobietami z ktorymi mogliby konie krasc

Gość wyjasniej prosze
co znaczy, ze NIKT NIE POTRAFI SIE W TOBIE ZAKOCHAC jak to rozumiec?

Gość nie popieram
sponsoringu dla mnie to zwykłe sprzedawanie siebie nie ważne że czy jest to jeden sponsor czy kilku sponsoring zabije uczucia a powrót do naormalności moze być bardzo trudny...

Gość jest sporo
kobiet ktore swiadcza tego typu uslugi. Nikt jednak oficjalnie nie zabierze glosu w tej sprawie

Gość nie ma tego czegos
tzn,że facet spotka sie sie ze mną ,zaprasza mnie do kina , na kawke, spędza ze mną czas..wydawałaby sie ze może kiedyś będzie cos z tego więcej...a pzniej okazuje sie,że facet chce tylko wolnego związku...nie chce sie angazowac..tego mam dosc ja pragne zeby facet mnie pokochał i stworzył ze mna związek!!!!

Gość No cóż- miłość
to deficytowy towar, wszyscy chętnie braliby, ale z dawaniem jest już o wiele gorzej.

Gość nie popieram kurestwa
i nie bedenigdy popieral obojetne w jak piekne szatki byscie go nie ubraly . przypuszczam ze pewna osoba szuka tutaj dla siebie pochlebnych opini i potwierdzenia ze prawidlowo postepuje . NIE DZIWKOM jasno i wyraznie ... aprobata tego tematu demoralizuje damskie spoleczenstwo i ro bi z nich narod dziwek , zastanowcie sie co piszecie :o

Gość dla mnie to jest