Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRETTYwomen

DZIEWCZYNY SPONSOROWANE

Polecane posty

Gość dla mnie to jest
rodzaj prostytucji i nie zmienie zdania dziewczyny sobie czest wmawiają że są utrzymankami bo to zupełnie inaczej brzmi ale wcale tak nie jest sprzedaja sibie i tyle!!

PROSTYTUTKA to taka co ma wielu klientów bez możliwości ich wyboru, a zarobione pieniądze w całości lub w części oddaje mafii UTRZYMANKA to taka która wybiera sobie faceta jednego lub dwóch na stałe z którym chce uprawiać seks za pieniądze. Różnice są diametralne, a uogólnianie nie ma tu sensu. Bo myśląc tym tropem to każda kobieta która kiedykolwiek przyjeła prezent jaki by nie był od chłopaka z którym kiedykolwiek się bzykała, to też dziwka.

Gość ljg
prostytucja to sex za pieniądze nie zależy od liczby klientów Prostytucja – sprzedaż usług seksualnych (głównie: odbywanie stosunków płciowych) za pieniądze lub inne korzyści. Osoba oferująca usługi seksualne nazywana jest prostytutką; termin ten odnosi się również do mężczyzn – "męska prostytutka".

z tymi prezentami to się kompletnie nie zgodze Tomaszekk bo miedzy dziewczyną a jej sponsorem nie mam uczucia ,chodzi tylko o seks i pieniądze a jeżeli ktoś daje komus prezent z uczucia to nie jest to żadna forma prosttucji a sponsoring bez wątpienia nią jest,bo dziewczyna sprzedaj siebie nie ważne czy jednemy czy kilkunastu ale robi to dla pieniedzy.Każdy seks beż uczucia dla pieniedzy to jest prostytucja takie jest moje zdanie.

z tymi prezentami to się kompletnie nie zgodze Tomaszekk bo miedzy dziewczyną a jej sponsorem nie mam uczucia ,chodzi tylko o seks i pieniądze a jeżeli ktoś daje komus prezent z uczucia to nie jest to żadna forma prosttucji a sponsoring bez wątpienia nią jest,bo dziewczyna sprzedaj siebie nie ważne czy jednemy czy kilkunastu ale robi to dla pieniedzy.Każdy seks beż uczucia dla pieniedzy to jest jakiegoś rodzaju prostytucja takie jest moje zdanie.

Gość roxy roxy
a co z kobietami, ktore wychodza za maz nie z milosci, ale dla pieniedzy? czy to nie na to samo wychodzi? a jak sie mezowi kasa skonczy to rozwod, hehe. :)

Gość Lady_Marmolade
Jeśli kobieta dobrze się czuje w takim układzie, to niech sobie korzysta:)

Gość ludzie są różni
każdy robi to co lubi:)

Fajny artykuł znalazłem. Są wypowiedzi seksuologów, że SPONSORING to najlepsza forma zarabiania pieniędzy dla dziewczyny ciałem. Szukamsponsora.pl Sposób na łatwe życie Zamieszczasz ogłoszenie, idziesz na spotkanie i ustalasz warunki. Zapewnia wszystko, o czym marzysz. Ale nigdy nie wiesz, kiedy zadzwoni, kiedy będzie chciał cię mieć – twój prywatny sponsor. ANNA MARIA WARCHOŁ 2004-03-22 Lubisz seks? – pyta Krzysztof. Na oko ma 50 lat, ale nadal atrakcyjny, elegancki i zadbany. Lekka nadwaga dodaje mu uroku. – Mnie analny nie interesuje, ale oralny, jak najbardziej. Tylko jedna zasada – nie lubię się spieszyć. Krzysztofa poznałam przez Internet. Jest zainteresowany „dyskretną znajomością z sympatyczną dziewczyną”. Ta forma znajomości zwana jest sponsoringiem – bogaci mężczyźni wyszukują atrakcyjne dziewczyny. Opłacają im studia, mieszkanie, płacą kieszonkowe, a w zamian liczą na dyskrecję i seks kilka razy w tygodniu. – To zdrowsza forma prostytucji – mówi seksuolog profesor Zbigniew Lew Starowicz. – Ten najstarszy zawód świata był, jest i będzie istniał. Ma trzy formy: prostytucja uliczna, agencje towarzyskie i ostatnio sponsoring. Lepiej, że istnieje coś takiego niż stanie na ulicy. – Można mieć dwa podejścia do prostytucji. Traktować to zjawisko jako patologię życia społecznego lub jako pewien styl życia – dodaje seksuolog doktor Zbigniew Izdebski. – Myślę, że dla kobiet, które nie są zmuszane do tego typu form zarobkowania, nie są obiektem handlu i w przypadku których możemy mówić o dobrowolnym wyborze, byłbym skłonny uznać to za pewną formę stylu życia.