Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ensei

HA! Wiem czego potrzebuje prawdziwa kobieta!!!!

Polecane posty

Dokładnie. Mówi się że kobiety same nie wiedzą czego chcą, są niezdecydowane ale to bzdura! Wybaczcie nieskromność, ale rozpracowałem Was, hehe:) Otóż z całą pewnością prawdziwa kobieta chce, pragnie i potrzebuje... nowej pary butów :D

Gość ja jestem kobieta
hahahahahahahahahahahaha dobre ;)

podobno również kuchenki mikrofalowej, ale co to tego nie mam już takiej pewności :P

Gość oj pomyslales
ja tam wole nowa pare spodni czy sweterek :P jakos szalu na buty nie mam :P

Gość ja jestem kobieta
a ja uwielbiam buty :) Kuchenka mikrofalowa niejest taka konieczna, lepiej juz zmywarka ;)

ahahaha Ensei, niop,rozgryzles Nas - kobietki :P Mnie tam buty nie sa po3ebna bo mam ich troszke ale z drugiej strony \" co za duzo to ..... nie zaszkodzi\" ;)

Gość a ja tam zawsze
potrzebuje od jakiegos czasu nowych perfum i tylko to mi chodzi po glowie:o czy jestem jakas nie tak??

a ja tam zawsze - nie jetses \"jakas nie tak\" tlyko wlasnie \"jakas tak\".....kobietka to kobietka,zawsze czegos po3ebuje:) ja jeszcze mam schiza na temat bielizny..za kazdym razem jak ide na zakupy mysze sobie kupic:P Ja to dopiero jestem \"jakass nie tak\":P:P

Gość oj pomyslales
mikrofalowka jest jak najbardziej potrzebna!

Enka38, o Twoim samochodzie wiem od wczoraj, wymyśl coś nowego:) Angel, za bieliznę masz u mnie małego wirtualnego plusa :P

Małego żeby wiesz, w głowie Ci się nie poprzewracało :P A co sądzicie o nowym, wspaniałym zestawie do demakijażu? :)

Ensei - haha podziekowal....podziekowal :) Zestaw do demakijazu jest mi kompletnie nie po3ebny bo ja moge tlyko uzywac kremu i to bambino (badz jakiegos tlustego) bo mam bardzo,bardzo wrazliwe oczy :O J juz musze leciec ... mielgo dzionka zycze 🌼 😘