Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muli

mój komputer działa mega wolno...

Polecane posty

Gość muli

mój komputer działa mega wolno... każde okno otwiera się długo... programy się zawieszają szlag mnie trafia :o co zrobić? na C jest 30 giga miejsca, skasowałam stare pliki, oczyściłam co się dało na C... restart był, firewaala wyłączyłam, nic nowego nie instalowałam A on nadal muli! Help... Xp mam

Gość henek
mzoe załapałaś wirusa albo trojana

Gość muli
nie, nie wchodzę na żadne strony nowe, maili z viagrą nie otwieram... przeglądarka działa szybko, jedynie windowsa i wszystkie programy mulą... Skanowania antywir. nawet nie próbuję włączać, bo pewnie by to ze 3 dni trwało w takim tempie:o

Gość henek
ja obstawiam ,ze załapac mogłas jakiegoś vira-tez cos takeigo maiłęm i nie wykrył mi antyvir, zmianiłem antyvira i odnalazł mi zaraze (masz jakieś dziadosto jak 3 dni ci bedzie skanowała) góra pól godziny powinno to zajac

Gość muli
ooo, dzięki, z tymi wiatrakami coś pewnie jest... bo grzeje się paskudnie... ale to laptop, jak ja go blondynka rozkręcę, to jak ja go potem do kupy zbiorę? ;)

Gość muli
ale to tempo działania wszystkiego, nie zły antywir, mam noda. Normalnie by szybko skanował, ale teraz przez to mulenie strach włączać;)

aaaa to jak laptop to lepiej go zostaw;]...myślałam że to komputer..bo tam zazwyczaj na wiatraczkach jest mase kurzu..i dlatego wolno chodzi..

Gość kaajsdjds ad
a jakiego masz procka? wez se sformatuj dyski

Gość zenobia
a co to prock?

Gość muli
Ło matko, mogę jedynie przepisać co tu stoi na naklejce :p Centrino, Intel Pentium M processor 740 i coś tam dalej. CHyba się wezmę za to rozkręcanie;) Do odważnych świat należy :classic_cool:

Gość muli
Marshallu, zrobiłam jak pisałeś. Tyle, że explorer nie zużywał najwięcej, ale 10k. Najwięcej zużywa firefox.exe 77k pamięci (przy 3 otwartch stronach) Nadal muli , bosko... wrrr

Gość gfhghg
masz moze Nortona? kiedys mialam i tez mi mulilo bardzo.

Gość muli
No to procesora zużywa mi najwięcej gg - ok.50.. reszta prawie nic albo w primilach jakichś. Do firefoxa się przyzwyczaiłam, jeśłi chodzi o procesor, to nie zużywa prawie nic, no i ff śmiga szybko, to windows chyba nawala. Kurde, nie dostanę się sama do tych wiatraków, muszę pcozekać aż mi ktoś pomoże to rozkręcić... Dzięki:(

Gość muli
już ściągam, dzięki ;) poprawny link: www.lavasoft.pl

Gość muli
a spobota miałam już wczesniej, on zawsze coś znajduje i niby naprawia. Dzisiaj też coś znalazł, ale nie pomogło. SPybot to chyba wyszukuje na wszystkich kompach jakieś pozornie niebezpieczne wpisy