Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WystraszonaTroche

Co myśleć ... ciąża ?

Polecane posty

Gość WystraszonaTroche

A więc tak wczoraj kochałem sie z chłopakiem bez zabazpieczenia co prawda zdązył wyjąc przed wytryskiem ale jest jeszcze ten płyn który sie wydziela przed ! Miesiączke powinnam dostac za jakis tydzien a niespodziewanie dostałam dzis (dzien po tym stosnku) niestety jak jakas dziwna, skąpa, i ciezko to nazwac okresem... Czy to moze oznaczac ze podczas tego stosunku mogło dojsc do zapłodnienia ?

Gość nie jestes w ciąży
wczoraj tez kochałam sie z facetem i dzis przyszła @

Gość a ile macie lat
mogło dojść do zapłodnienia...bo ten płyn zawiera taką ilość plemników że są one zdolne zapłodnić

Gość WystraszonaTroche
Miesiączka okej ale chodzi o to ze to praktycznie nie jest miesiączka ... tylko plamienia nawet tampon czy podpaska praktycznie sa niepotrzebne ... ;/ nie wiem co mam myslec czy takie plamienie moze byc znakiem ze doszło do zapłodnienia

Gość a może tylko ci się cipka
pozacierała i ta krew z otarć wypływa

raz coś czytałam że po zapłodnieniu może się pojawić krew ale nie jestem pewna :) poszukaj w wyszukiwarce tu jest takich tematow duuuuuuzo napewno coś znajdziesz:)

Gość quq
jesli masz takie plamienie a wczoraj byl stosunek (nie pierwszy?) to moze to jakas infekcja, nadzerka albo cos z tych rzeczy ? co do zaplodnienia - owszem jest taka mozliwosc ale nie laczylabym tych objawow z ciaza a raczej z jakims schorzeniem, chyba ze to plamienie zmieni sie w okres - to poprostu dostalas wczesniej ! ps. dlaczego sie nie zabezbieczacie ?

Gość WystraszonaTroche
zadnych problemu z zadnym schorzeniem nie mam ... nic sobie nie podrazniłam nie obtarłam itp no chyba ze niezauwazyłam ;/ Brzuch mnie troche poboluje ale to mzoe z nerwów ! nie zabespieczylismy sie bo to wynikneło z sytuacji .. (nie istotne) no i to oczywiscie nie był 1 raz !

Gość oj dzieci dzieci
trzeba bylo myslec glowa a nie piczka i tyle ... na wiecej pytan odpowie ci test ciazowy i powodzenia !

Gość WystraszonaTroche
Nie wiem co to jest "piczka"nie uzywam takiego słownictwa myśle głową tylko szukam porady nie ejstem dzieckiem w przeciwienstwie do osób wystawiajacych takie komety ;)) .

Gość oj dzieci dzieci
piczka=pisia=cipka=pochwa=vagina he he a czy nie jestes dzieckiem to bym sie sprzeczala ;) bo jesli nie chce sie miec dzieci to sie zabezpiecza (!) a stosunek przerywany nie jest zabezpieczeniem, wiec albo jestes kompletnie nieodpowiedzialana albo jest ci wszystko jedno czy wpadniesz czy nie :P a jesli jest ci wszystko jedno to po co pytasz ?

Gość Troche
Coś mi sie wydaje że Pan nie wiem co to ejst uczucie i piekna chwila ktorej mimo zagrozenia nie chce se przerywac ... ! ale do tego trzeba poczuc to coś .. ! ;) Pozdrawiam

może i myślisz głową, ale mysli się przed a nie po. jak nie chcecie dzieci to sie zabezpieczajcie a nie sie zabawiacie a potem zasmiecacie forum

Gość nie jesteś w ciąży

Gość oj dzieci dzieci
jak dla mnie : "piekna chwila ktorej mimo zagrozenia nie chce se przerywac .." --> to nieodpowiedzialnosc (chwila przyjemnosci w zamian za ...za co? ) , brak zabezpieczenia (!), brak wyobrazni i glupota (oczywiscie jesli nie chce sie miec dziecka)

Gość WystarszonaTroche
Dobra koniec tego tematu bo ja nie prosiłam o ocenienie mojego zachowanie tylko rade ;) ... kiedy więcej rzyczliwych ludzi spotykała sie na kafateri ... tyle PA

Gość spoko spokomalenka
nie martw sie nic! po prostu czasem tak bywa ze okres przychodzi wczesniej ;) nie lacz tego narazie z ciaza bo dostaniesz psychozy ;) zreszta plamienie moze wystapic przy zagniezdzaniu sie zarodka, ale od stosunku do zagniezdzenia moze minac nawet kilka dni ;) uszy do gory :D