Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozważna

prawdopodobieństwo ciązy

Polecane posty

Gość nierozważna

pomóżcie. nie wiem czy mogło cos do czegos dojsc. piescilismy sie dość długo, aż on zaczął dotykać rękami mojej @, wiem że miałam dni płodne, a on wcześciej dotykał swojego, teraz jestem przerażona, bo boję się że mogło do czegoś dojść. Czy to możliwe żeby przniósł na rękach plemnika?? Proszę o pomoc

Gość Troche
Zalezy czy tylko dotykał czy wkładał palce do środka Zajscie w ciaze w taki akurat sposób jest mozliwe ale mało bardzo mało prawdopodobne nie martw sie na zapas naprawde wiem to sama po sobie trzeba wyluzowac ... ! ;*

Gość nierozważna
właśnie tylko dotykał i masował, mówisz że mało prawdopodobne, strasznie sie boję bo to wywróci moje życie do góry nogami, ryzyko zawsze jest

Gość oj dzieci dzieci
a nie lepiej sie zabezpieczyc ? albo chociaz bardziej uwazac?

Gość nierozważna
no właśnie dzieci z nas, zdaliśmy sobie sprawę dopiero jak skończyliśmy, a teraz umieramy ze strachu oboje

Gość Troche
Jak dla mnie nie masz sie naprawde czego bac ;)) Czekaj na miesiaczke tylko sie nie denerwój !! bo to ja opużnia i wywołuje bul brzuch kojarzony czesto z ciążą ! :*:*

Gość nierozważna
dzięki za podniesienie na duchu rzeczywiście, z moim brzuchem dziś jest inaczej, ale nie tracę nadziei