Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beznadziejna osoba

chciałabym zostac psychologiem albo lekarzem

Polecane posty

jesli to TA beznadziejna to myśle ze sie nadajesz:) co masz zrobic wybrac sie na psychologie po liceum:)

z przewaga na lekarzem ale czy to nie bedzie troche psychiczne gdy psycholog i pacjent beda psychiczni ? myslisz ze w ten sposób lepiej sie dogadamy ? wiem ze na studia o kierunku psychologicznym czy tam medycne ale co teraz mam robić w ramach przyfgotowania do zawodu ?

Gość idz na zarzadzanie
na wyzsza szkole zarzadzania i bibliotekoznastwa. Tylko zadbaj o wyglad i swiezy odech.

pomimo tych wszystkich topikow nie mam Cie za jakas psychiczna, myśle ze jesteś madra dziewczyna tylko troszke zagubiona ze wzgledu na wiek, co powinnas teraz zrobic .. moze idz do biblioteki powypożyczaj jakies ksiazki o psychologii czy o medycynie i poczytaj, swoja droga psychologia jest bardzo ciekawa, w przyszlosci mysle ze nie miałabyś problemu ze zrozumieniem problemow innych :)

Gość ale spojrzmy
na to z innej perspektywy. Ona ma idealny profil na bibliotekarke

Gość wydaje sie byc
idealna kandydatka na w/w stanowisko

a jak powinny wygladac w takim razie kandydatki na to stanowisko\'? :classic_cool: bo wedlug mnie ona nadaje sie na psychologa a nie jakas nudna prace jaka jest bibliotekarka :O

Gość masz podobny profil
do mlodych kobiet zajmujacych w/w stanowisko. Potencjal, charyzma, intelekt. Znajomość języków obcych mile widziana

wez:O chyba raczej nieśmiała zachukana szara myszka tam pojdzie, Beznadziejną czeka lepsza kariera:D

Gość nalezaloby wiec
stworzyc profil bibliotekarki, czym sie zajmuje kiedy pracuje, czym sie zajmuje kiedy nie pracuje a powinna pracowac

Gość cos ty Ariane
Beznadziejna ma pewna posade w Bibliotece np szkoly wyzszej

dajcie spokoj:O cos Ty beznadziejna, to nie praca dla Ciebie, Ty sie musisz rozwijac a nie siedziec między książkami tylko

Gość Ariane
zabierz nieocniony glos w tej sprawie. Stworzmy profil idealnej kandydatki na bibliotekarke. Beznadzaiejna gwarant ze sie odnajdziesz

Gość no prosze
Ariane, czekam na Twoje wsparcie, biedaczynie Beznadziejnej nalezy pomoc. Obstawiam profil bibliotekarki. Zaraz Podam argumenty. Teraz Ty Ariane

Gość do beznadziejna osoba
Ciesze sie że 1 września zbliża sie wielkimi krokami bo odetchnę troche od Twoich wkurwiających topiczków biednej pokrzywdzonej przez los upierdliwej dziewczynki. Odnośnie tematu topiku to chyba bym się zabiła jakby mieli mnie leczyć lekarze o takiej osobowości jak twoja. Nadajesz sie nie na lekarza ale na pacjenta i to kliniki psychiatrycznej. Nie krzywdź ludzkości wyobrem takiego zawodu.

nie mam zamiaru Cie wspierac, moje zdanie napisalam juz, co do wypowiedzi wyżej ile w niej jadu, spokojnie nikt Ci jej topikow nie karze ich czytac:O

Gość ola la123
a ja jestem ortodontą! polecam medycyna jak najbardziej!

Gość Drogie kochane Panie
Bardzo prosze o pomoc dla Beznadziejnej. Dziewczyna podejmuje wazna decyzje. Obstawiam dwa kierunki: bibliotekoznastwo oraz management. Ariane & Coo. bardzo prosze o zabranie glosu w tej sprawie. Dzieki

wiem że bedziesz tu nadal wchodzić nachalna upierdliwa dziewczynko ale jak zacznie się szkoła to będzie jednak twoich topiczkow znacznie mniej i przynajmniej przez te połowe dnia cie tu nie bedzie.

Gość widzisz.widzisz
Beznadziejna. Marne me usilowania. Ariane sie od Ciebie odwrocila.

do beznadziejna osoba --> no wiec w czym problem ? posłuchaj ja Ci sie nie narzucam jest wolnosc wyboru mozesz wejsc na topik nie musisz autora chyba tez widzisz widzisz.widzisz --. jakby co jestem przyzwyczajona ale... chyba Jej nie zreozumiałas

" co do wypowiedzi wyżej ile w niej jadu, spokojnie nikt Ci jej topikow nie karze ich czytac" A jak ty chcesz sobie odpocząć na dworze letnim wieczorem to nie wkurwiasz się na upierdliwe komary które ciągle zatruwają ci odpoczynek swoją obecnością ? Ktoś może powiedzieć że jak komary ci nie pasują to możesz ich unikać, ale ja nie chce wyjść bo chce kurde odpocząć na kafeterii. Tylko ileż można otwierać kafeterie i ciągle widzieć u góry nowy sraczkowy topiczek o dupie marynie i przynudzanie tej gówniary.

Gość jeden glosik w tej spr
osobo. Czyz bibliotekarka nie rozwija sie? W pracy nawiazuje kontakty z ludzmi. wprawdzie jest zaniedbanie ale wykonujac swa prace moze poznawac innych ludzi, np na czacie (jej praca nie wymaga koncentracji uwagi) Wiec prowadzac konwersacje na temat sytuacji gosp w europie srodkowej moze wbic pieczatke z terminem. Inna sprawa ze statystyczna bibliotekarka nie jest nieomylna /USMIECH PELNA GEBA/