Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beznadziejna osoba

włąsnie sie dowiedziałąm ze kobieta namietna nie mozę miec

Polecane posty

pewnie że jesteś namiętna,poza tym namiętność tkwi w charakterze i temperamencie a nie wygladzie fizycznym:)

Gość ktoś z kafe
a co ma namiętność do wyglądu.bzdura!

Gość wszyscy jesteśmy wariatami
beznadziejna, ja myślę, że Ty możesz być namiętną psycholożką;)

Gość namiętna23
ja np. waze 70 kg przy wzroście 166, wiem jestem przy kości ale czuję się bardzo atrakcyjna kobietą, nop i przede wszystkim bardzo namiętną. Mam bardzo duże powodzenie u płci przeciwnej, wiem że podobam się mężczyznom, czuję się baaaaaaaaaaardzo namiętna. to wszystko zależy od poczucia własnej wartości.

Gość weź sie wyluzuj
mi sie wydaje,ze jestes niewyżyta.tak po prostu;)

Gość namiętna23
namiętność to kwestia wnętrza człowieka, tego jak się porusza, jak mówi, spojrzenia, wygląd zewnętrzny nie ma tu nic do rzeczy

Gość ktoś z kafe
nio właśnie.namiętna23 dobrze gada.każdy może być namiętny(albo i nie)

Gość namiętna23
nie rozumiem tylko dlaczego ludzie tak bardzo boją się powiedzieć szczerze, że lubią samych siebie, wiem lepiej jest narzekać że jeteśmy brzydcy, beznadziejni itd. Ludzie, mamy tylko jedno życie, jesteśmy tacy jacy jesteśmy, trzeba cieszyć się sobą i życiem. Nie rozumiem tych dziewczyn które ciągle są na różnych zwymyślanych dietach, ciągle coś tam w sobie chcą upiększać,a w rezultacie tylko żyją w ciągłym streise, poddenerwowaniu, że zjadło się o jednego łonego paluszka za dużo. ŻYCIEM TRZREBA SIę CIESZYć No a jeśli chodzi o to nie wyżycie............bo j4eśli to dotyczyło mnie, to ups ale pomyłka. Mam wszystko czego potrzebuje

namietnosc to hormony wyoski poziom hormonów typowo zeniskich a one miedzy innymi kształtują kobiecy wyglad a nawet jesli tak piszą to co to ma soię do rzeczywistosc ? nie widzieli mnie nigdy na oczy nie znają mnie tak do końca więc mogą nawet mówic ze zostane królowa bona i co i nic robią to z czystego serca zeby mnie pocieszyc i dziekuje im za to :p

Gość ktoś z kafe
powtarzam:namiętność jest "w głowie",a nie w hormonach