Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna24

piersi...

Polecane posty

Witam. Jak uważacie i czy tez tak macie ? Pytam o ból piersi podczas dni płodnych powinny wystepowac i po jakim czasie okresy ciazy bolą piersi?

Ja wlasnie ostatnio podczas chyba dni plodnych bo cos mi sie poprzestawialo z temperaturami i trudno bylo wyczuc owulacje bolaly mnie piersi, juz tak od polowy cyklu ,nie wiem czym to jest spowodowane. a Ty jak sadzisz??

Gość malenka_m
mnie jak nie brałam tabletek piersi bolały zawsze w owulacje i w okres Teraz juz nie mam tego problemu moze masz mastopatie?ja mialam i o dziwo- zniknela odkad biore mercilon!:):):)

MAM WAŻNE PYTANIE POMÓŻCIE !!!! Dzisiaj wykryłam w okolicach sutka taką małą twardą kulkę ona znajduję się raczej pod sutkiem i strasznie boli pierś później gdy ją dotykam :( Co mam teraz zrobić ? Sprawdziłam możliwe , że jest to : -zmiana zapalna lub -niewielki włóknik . Co oznaczają te dwie propozycję czy to bzdura ? POMÓŻCIE !!

MAM WAŻNE PYTANIE POMÓŻCIE !!!! Dzisiaj wykryłam w okolicach sutka taką małą twardą kulkę ona znajduję się raczej pod sutkiem i strasznie boli pierś później gdy ją dotykam :( Co mam teraz zrobić ? Sprawdziłam możliwe , że jest to : -zmiana zapalna lub -niewielki włóknik . Co oznaczają te dwie propozycję czy to bzdura ? POMÓŻCIE !!