Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak.

Zamierzam w pojedynkę chodzić na imprezy do warszawskich klubów

Polecane posty

Bo wiele osób mi mówiło, że jak chcę znaleźć sobie dziewczynę, to zamiast siedzieć w domu powinienem pójść np do klubu. Będę tam chodził sam bo nie mam znajomych, więc nie miałbym z kim iść. Chcę wreszcie zacząć coś robić w kierunku znalezienia dziewczyny a nie tylko siedzieć w domu. Co sądzicie o moim pomyśle?

Gość emilly21
to zależy jakiej szukasz dziewczyny, bo na dyskoteki chodzi głównie jeden typ:/

Gość komiczne
sposób dobry jak kazdy... poszukaj tez na portalach randkowych - tez tam troche sensownych kobiet siedzi

szukam normalnej fajniej dziewczyny, jak w żadnym klubie takiej nie znajdę to pomyślę, gdzie indziej mogę szukać

Gość komiczne
mozesz znaleźć wszedzie - w klubie tez...

Gość ja wiem.
nie zgadzam się z tym, ze na dyskoteki chodzi tylko jeden typ dziewczyn. skoro nie masz znajomych to jest świetnym pomysłem, pójście do klubu, pub''u czy tym podobnym miejscom. chodź po mieście i szukaj ludzi. moze jakaś ciekawa praca ? albo jakiś wolontariat. w takich miejscach nie znajdziesz tylko dziewczyny ale mnóstwo fajnych ludzi. powodzenia ;-)

jak nie masz znajomych to pewnie nie jesteś za fajnym typem :O bo właśnie głównie tacy nikogo nie znają. Więc pewnie ciężko ci będzie poznać dziewczynę... a jeżeli wyglądasz z daleka na przegrańca to pewnie nie licz że wpuszczą cię do większości dyskotek w warszawie, bo nawet w mojej \"dziurze\" takich nie wpuszczają :D