Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _modelka_

UWAZACIE ZE MODELKI SA ZA CHUDE??????

Polecane posty

Gość _modelka_

jestem modelka itak uwazam... teraz im chudsza modelka tym lepiej zarabia :( to straszne bo nielugo na wybiegach beda same szkielety... sama jestem modelka mam 173 i waze 50kg...widac mi wszystkie kosci ale MUSZE byc taka bo przy takiej wadze mam "modelowe" wymiary a nawet ciut mniej. Wcale za tym ne jestem no ale czy chce czy nie musze byc chuda bo modeling to moje marzenie..juz wiecej na szczesce sie nie musze odchudzac;) pzdr

Gość siisis
tak, uwazam ze sa za chude :) moze nie na fotkach tych obrabianych ale "na zywo" napewno ! ale coz jak narazie tego nie zmienimy, wiec trzeba sie z tym pogodzic ... modelko --> mam pyt. czy zawsze bylas taka szczupla (chuda) czy wypracowalas to dieta?

Tak uważam. Czasem myślę, czy nie złamie się taka jak idzie po wybiegu;/ a młode dziewczyny to wielbią, głodzą się i umierają na anoreksje.

Gość niekoniecznie

ja tez jestem modelką i nie uważam sie za chudzielca... jak na mój wzrost to mam dosyć dużo kilogramów, a mimo to prawdopodobnie za niedługo wyjade do Japoni:)

Gość chwalisz sie
czy żalisz?

Gość verro
ja tez uwazam, ze sa zdecydowanie za chude :/

Gość chwalisz sie
a tak poza tym tam jest fotomontaż tam gdzie napisali ze poprawili je photoshopem bo za chude byly, jest odwrotnie...oni je wychudzili tym photoshopem dla przestrogi... przeceiz ta w wyprostowanych włosach na wybiegu stojąca bokiem to gisele b.

moze niektore sa za chude ale generalnie uwielbiam ogladac pokazy z wybiegow i jest to uczta dla oka :) samo piekno :) i jesli chodzi o ciuchy i jesli chodzi o modelki. pozdrawiam :)

Gość moze tak ale
widzialas link nad tym ? to napewno nie fotomontaz a fotka z wybiegu !

Gość chude to eufemizm
zapominacie o jednym, na wybiegach to ciuchy maja grac pierwsze skrzypce, nie modelki, dlatego wlasnie one sa chude jak wieszaki. W zyciu realnym modelka ktora na wybiegu jest chuda musi byc po prostu mega chuda. Wiadomo przeciez, ze kamery pogrubiaja. Dlatego nie rozumiem dlaczego dziewczyny daza do wagi szkieletora mimo iz modelkami byc nie chca. Przeciez KAZDA dziewczyna wyglada korzystniej jako szczupla niz chuda, nie ma wyjatkow.

przesadzacie... nie wszystkie modelki to szkielety;)

Gość Malinowa Rusa
Jejuu ja bym chciala zeby modelki wazyly tak z 55 kg.................. bo wtedy bym spokojnie mogla byc:D Mam te 55 i wiem ze jest to poprawna waga dla mnie (173) ale na modelke to troche duzo jest :( Szkoda.

Gość Malinowa Rusa
Swoja droga to musze powiedziec ze tez uwielbiam ogladac pokazy i wogole modelki.. szczuple:) Poprostu UWIELBIAM. Szczuple a nie przesadnie chude bo anorektyczki sa poprostu nieladne i odrzucajace dla mnie :/ Nigdy bym nie chciala byc anorka i szczycic sie tym ze waze czterdziescipare kg, ze mam silna wole nie jesc i panowac nad tym. To jest chore :/ nie ma zadnej przyjemnosci z zycia .