Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niuska_plock

Radical, Vitapi, revalid czy silica??

Polecane posty

Nie mogę sie zdecydować:( mam oslabione wlosy farbowaniem i prostowaniem teraz juz nie prostuje i chce zeby moje wlosy sie wzmocnily:) stosyje juz Wax i bralam skrzypovite niby troche pomogla ale chce sprobowac czegos innego.

ja stosowalam merz special i silice. silica jest wg mnie lepsza ale kazdy musi znalezc cos dla siebie. polecam tez lykanie omega 3.

Gość niechcemalemuszem
Ja polecam nie do łykania, a do wcierania ampułki Radical (ok. 30 zł za opakowanie). Są troszkę pracochłonne, bo trzeba wcierać te ampułki codziennie przez min. 4 tygodnie, ale u mnie efekty były świetne. Moje włoski się wzmocniły i zaczęły szybciej rosnąć, a też mam włosy raczej kłopotliwe. Producent zaleca stosować je 2 razy w roku (najlepiej na wiosnę lub jesień), od 2 do 5 opakowań. Ja ostatnio zużyłam tylko 2, ale w październiku zamierzam kupić 5. Ampułki można kupić w aptece, na Allegro, w sklepach internetowych i niektórych drogeriach, które mają serię Radical (przez internet jest jednak najtaniej :) )

a moze poprostu na poczatek-- belissa koszt ok 14 zl za 50 szt łyka sie 1 dziennie :-D