Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwona.

Komplementy

Polecane posty

Gość Czerwona.

Czesc Wszystkim :) Mam takie pytanie. Mój chłopak często domaga się abym powiedziała czy napisała coś miłego. Ja nie chce tak często prawic Mu komplementów aby się nie przyzwyczaił i w ogóle. Nie chce Go za bardzo rozpieścic, że tak to nazwe i chce by to On mnie gonił (;)). Nie mowie, że tak nie jest oczywiście. Chce tylko abyście mi poradzily, jak sie zachowac ? Jestem czuła dla swojego chłopaka i czuła zawsze będę ale nie chce byc za "dobra" (?) Pozdrawiam 🌼

on ma cie gonic? Na jego miejscu juz dawno kopnalbym cie w dupe.

Gość ile ty masz lat czerwona
bo zdaje mi sie, ze nie wiecej niz 16-17 :o

Gość Czerwona.
Emons - gonimy się nawzajem. Chodzi mi o to, że nie chce wysyłac na przyklad dziennie mase smsów czy coś. Pytam bo chce wiedziec z doświadczenia. Niektórzy faceci są tacy niedopieszczeni, co jest fest słodkie. Może mój taki jest, co ?

Gość Czerwona.
niecałe 15 ;)

Gość ile ty masz lat czerwona
:D

Gość Czerwona.
Wyżej to podszyw. Lat mam o wiele więcej. Pytam tylko i chce wiedziec co Wy o tym myślicie.

Gość mam podobnie tzn
on sie nie domaga ale ja chcę mu czasem powiedziec cos miłego ale nie chce przesadzić, nie wiem powiedz mu że ładnie pachnie, dobrze caluje, czujesz sie przy nim bezpiecznie ,zaleznie od okoliczności

Gość Czerwona.
No tak. Pewnie, że mówie :) Chodzi mi o to, że nie chce "ZA DUŻO"...sama nie wiem. Nie chcę się tak narzucac (bo sama czasem tak robie i mówie Mu tak czy siak).

Gość gosiaczka
komplementy prawi sie wtedy jak sie to czuje, a nie ze on tego chce. jezeli sobie zasluzyl to wtedy mozna pochwalic.

Gość Czerwona.
No tak, tak : ) ........

Gość za dużo tzn ile
ile to jest za dużo? :(

Gość Czerwona.
uppp

Wiesz, też jestem zdania, że za bardzo cukrować nie ma co :P Ale jednak i facet lubi się \"pomiziać\" i usłyszeć, jaki to jest ważny w naszym życiu, lubi nie tylko słyszeć od czasu do czasu \"mówione\" czułości (wyrażane również gestami), ale chciałby pewnie też i troszke poczytać (w sms-ach)-to fajna sprawa, być w innym miejscu i odczytać od kogoś, na kim nam zależy jakieś fajne słowo, a nawet \"pikantne\" :P

Gość Czerwona.
Dokladnie tak Grzesznico....tyle, że własnie, jak sama napisałaś - nie cukrowac za bardzo.

Gość Czerwona.
up