Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyxyx

dlaczego młodzi faceci w Polsce

Polecane posty

Gość xyxyx

golą się na łyso? Przecież wyglądają jak niedorozwoje. Twarz wygląda jak ryj, tak mało inteligentnie. Dlaczego się tak oszpecacie? Byłam w wielu krajach Europy i nigdzie nie ma takiej idiotycznej mody. Dziewczyny - Wam się to podoba?

Gość niektórym
lepiej na łyso ...np. głowny bohater serialu Prison Break :)

Gość nie podoba sie nie nie nie
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! precz z lysolcami!

Gość chcą wyglądać
groźnie, a wyglądają debilowato

Gość niektórym
jak ktos ma ladna czaszke i zaklada do tego dresów i nie jest chamem to ok. ;)

Gość oba
nie golę się na łyzo , co najzwyżej na jeża nie lubię fryzurek, irokezów i innych bechamo-gówien na głowie świecących sie z kilometra. zapuszczałem włosy prawie 2 lata co było porażką totalną gdyż pomimo pielęgnacji okazały się niewytrzymałe na czochranie i mycie. krótko higienicznie, mam okragły łeb więc pasuje:classic_cool:

Powaliło was, głupie szantrapy. Jak to po co? Bo w lecie gorąco w łeb, jak się ma szopę. Zresztą na zupełną glacę potępiam, ale na \"3\" lub \"4\" jest OK :classic_cool:

Gość w londynie
lysa glowa jest wizytowka Polakow. Nie musza sie odzywac, a wiadomo kto idzie. I o ile Polki maja tu powodzenie, tak z Polakami zadna Angielka sie nie umawia. Sa po prostu brzydcy i wygladaja wlasnie tak jakby iloraz inteligencji nie przekroczyl 30

Gość Alicja van der Skin
prawda prawda.

Gość bol glowy
ale nie kazdy wyglada jak on,nie wszystkim to pasuje..dla mnie swiadczy to o braku polotu.. mieszkam od trzech lat w uk i tym wlasnie wyrozniaja sie panowie z polski,nie uogolniam w tym przypadku,ale przez caly okres mojego pobytu spotkalam 3 facetow z zadbanymi wloskami(nie mowie o typie beckham),a to o czyms chyba swiadczy,prawda? no,a teraz czekam na lincz od forumowiczow:-)

Ja lubie jak facet jest krótko scięty. Ale tak na pare milimetrów a nie na calkiem łyso. Ale właściwie to obojętne :D

Gość oba
a dlaczego ktoś miałby linczować, wy chyba tutajz nieodpowiednimi ludź mi gadacie:o chciałem, nie mogę mieć dłuższych włosów, musiałbym myć codziennie chyba po 2 razy nie mówiąc o odtykaniu sitka w wannie:o

Gość powiedział
co wiedział. To trzeba myć. Nie znoszę łysych, spoconych glac

A nie zohydza was widok metroseksualnych dandysów uczesanych na boczek? Powinien:classic_cool:

Gość pilnie potrzebujaca
metroseksualisci nie czesza sie na boczek, debilu

Gość bol glowy
ale my nie wymagamy przedzialka na boczek,tylko normalnych wlosow,ktore mozna dotknac,a nie dotykasz,a tu skalp!az razi cos takiego,przeciez to nawet ladnie nie wyglada,ale jak ktos napisal,tanio i nie trzeba zadnej pracy w to wkladac plus zero inwencji,czysta wygoda i praktyka!pozal sie boze

Gość Waclaw 17 cm
a mnie razi kompletny brak pomyslu na owlosienie lonowe u kobiet. moze by jakas ondulacja, loczki a tu przewaznie nic. czasami tylko wygolona

Gość zzzuzia
niestety ale 90% łysych z wyboru facetów jest mało inteligentna. I nie mówię tu o takich którzy golą się, bo zaczynają łysieć genetycznie. Kiedyś jechałam z takimi chłopaczkami w jednym przedziale. Nie wiem czy któryś wypowiedział choć jedno całe, poprawne zdanie

Gość bol glowy
zzzuzia,bardzo sie z toba zgadzam,czasem to jest po prostu az wstyd,bo co drugie slowo to "przecienek"..niedawno jechalam autobusem i stoi wlasnie lysy kolo mnie i jego monolog(gadal przez komorke) byl nastepujacy:nie kurwa,nie bede kurwa po to jechal kurwa,bo to sie kurwa nie oplaca.przywiaze kurwa swoj z polski,tutaj kurwa dwarazy tyle,pojebalo ich kurwa tutaj z tymi kurwa cenami! no tak mi sie to zapamietalo,sluchalam tego i nie wiedzialam smiac sie czy plakac! no ale zeszlismy z tematu,nie kazdy lysy to idiota,tylko jakies 90%

Gość bo polscy faceci
bardzo wczesnie łysieja i goląc czerep próbują to ukryc...

Gość Waclaw 17 cm
kazda farbowana panienka to dyskotekowe kurwiszcze, prozne i puste.

Gość bol glowy
taaa,jakies 90%;-)