Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zspana wiecznie

czy to normalne zeby miec takie cisnienie??????

Polecane posty

Gość gość
Bezboleśnie pompuje Simple, chodzi mi o mankiet który nie wżyna się w ramię tak żeby człowiek jakiś ból odczuwał a wiadomo że automaty potrafią zrobić krzywdę..

Gość gość
SmartCardio dostałam od córy w prezencie na 50 urodziny i sprawdza się świetnie, badanie trwa chwilę, poza tym dobrze że ma akumulator wbudowany, bo z bateriami to jednak zawsze była zabawa

Gość gość
Senior bardzo dobrze dokładnie mierzy i też tutaj naprawdę super sprawą jest wyświetlacz – jasny, duży, widać wszystko z odległości bez koniecnzości wpatrywania się i męczenia oczu...

Gość gość
Kupiłam tanio Simple od Sanity, polska marka, długa gwarancja, sterowanie w zasadzie to jest kwestia wciśnięcia jednego przycisku i pompuje

Gość gość
Ciśnieniomierz mam Senior i działa bardzo dobrze, nie fałszuje wyników, zostają mi te badania w pamięci, mogę sobie lepiej z mężem obserwować krążenie

Gość gość
Jednak zdecydowanie lepiej kupować ciśnieniomierz przez internet. Ja zamawiałam tutaj: https://www.apteka-melissa.pl/ bo był duży wybór i znalazłam taki, jakiego szukałam

Gość gość
Przychylam się do pana powyżej! Senior rewelacja, kupowałem dla dziadka i to aż przyjemnie widzieć jak szybko radzi sobie z badaniem.

Gość gość
My to z mężem dopiero zastanawiamy się nad kupnem ciśnieniomierza i chodzi nam po głowie ten Simple. Wygląda nieskomplikowanie i solidnie.

Gość gość
Moja mama używa tego modelu Senior i też z tego co wiem to ma zasilacz do niego. Nie słyszałem żeby narzekała.

Gość gość
Moja babcia korzysta z tego Senior-a i czasami widzę jak sobie mierzy ciśnienie, zajmuje jej to dosłownie moment.

Gość gość
Ze swojej strony podpowiem SmartCardio. Akumulator jest świetnym rozwiązaniem, wystarczy podpiąć podładować jak telefon i gotowe. Zawsze mnie wymiana baterii denerwuje – w każdym sprzęcie. Zazwyczaj ciężko jest się w ogóle dobrać do tych skrytek gdzie one są i też trzeba pamiętać o uzupełnianiu a nie w każdym markecie znajdzie się konkretny rozmiar itp.

Gość anna
Dnia 23.10.2018 o 16:44, Gość gość napisał:

Ze swojej strony podpowiem SmartCardio. Akumulator jest świetnym rozwiązaniem, wystarczy podpiąć podładować jak telefon i gotowe. Zawsze mnie wymiana baterii denerwuje – w każdym sprzęcie. Zazwyczaj ciężko jest się w ogóle dobrać do tych skrytek gdzie one są i też trzeba pamiętać o uzupełnianiu a nie w każdym markecie znajdzie się konkretny rozmiar itp.

tez polecam