Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemoni

Krótki cykl ... ktoś ma podobny problem?

Polecane posty

Gość lemoni

Witam, moj cykl od kiedy zaczelam miesiaczkowac tra ok 23-24 dni, przez rok bralam tabletki teraz idstawilam i jest znowu to samo :/ Ginekolog poradził zrobic badanie TSH ale poziom hormonow wyszedl w normie, wrecz bardzo dobrze. Powiedział, że mogę mieć problemy z zajsciem w ciąże, czy ktoś ma podoby problem?

nie no - jest raptem 4 dni krótszy od standardowego to nie wiem czy to aż tak strasznie owulacja ok 10 dnia, dziewczyna kiedyś pisała że zaszła w 6 dniu cyklu lekarz świetny - nastraszył ale konkretów nie podał pewnie nie?

canberra dzieki za odzew:) troche podnioslas mnie na duchu:) lekarz faktycznie mnie nastraszyl, ale mam nadzieje, ze to jednak nic takiego .. ehhh.. oby :)

Lemoni, wystarczy zebys sprawdziala kiedy masz owulacje..jak naprawde jest okolo 10 d.c to super i nic sie nie martw. Natomiast jesli owu jest pozniej i masz krociutka faze lutelna ( zapewne tak przypuszcza twoj lekarz...stardardowe myslenie, a to nie dobrze jak na lekarza) to i na to jest wyjscie przy zachodzeniu w ciaze ( moze bedziesz musiala brac leki) . Nie rozumiem lekarzy ktorzy bezpodstawnie mowia cos takiego pacjentkom...Pozwodzenia w kazdym razie :)

ja mam podonie.. chociaz ostatnio no mialam w 28 dniu cyklu. w srode jade na wakacje. teraz jest 15 dzien cyklu i mam wielkaaa nadzieje,ze akurat tym razem bedzie to ten dluzszy cykl.. jakby bylo 25 dni to idealnie :) pozostaje mi sila sugestii.. ej z ta witamina c to prawda? ze niby opoznia okres? jakos nie chce mi sie w to wierzyc..

Gość petunek779
Ja mam krótkie cykle przeważnie 24-26 i drugie dziecko w drodze.Na pewno krótkie cykle nie prowadzą do niepłodności.

Gość Ona123456
Tez mam cykle 23-24 dniowe.. iwg mnie zaden problem

moja mam też ma króciutkie cykle od zawsze, nie wiem konkretnie ile trwają, ale moje 28 i ona zawsze dostaje kilka dni przede mną, owulacje ma ok 9 dnia