Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na 4 fajery

Czy różnica wykształcenia jest problemem?

Polecane posty

Gość na 4 fajery

Spodobała mi się pewna dziewczyna ale ona skończyła tylko szkołę średnią i juz pracuje a ja studiuję na studiach dziennych na państwowej uczelni. Zawsze rozglądałem się też za studiującymi dziewczynami ale ta mi się poprostu spodobała. Czy myślicie że taka różnica wykształcenia może to być problemem?

Gość myślę że nie
Inteligencja i wykształcenie to dwie różne sprawy, które nie zawsze idą z sobą w parze (i to w obie strony). Poza tym, skąd wiesz, może ona musiała iść do pracy bo nie miała warunków na naukę, a teraz mając stała pracę zacznie studia zaoczne?

Dla mnie to nie jest przeszkoda ... Mój facet jest na studiach magisterskich a ja koncze ostatnia klase lp i sie nie wybieram na studia ewentualnie jakies studium czy szkoła policealna :o

osobiście uważam, że to żaden problem, gorzeja gdyby jedna strona miała studia a druga podstawówkę, ale to wszystko zalezy od ludzi będacych razem, czy sobie w przyszłości tego nie wygadają...:(

Gość 33333333333
widziałam wieu idiotów z magistrami co 2+2 nie umieli zmiczyc i ludzi z zasadniczym wykształceniem na wysokich stanowiskach i nieprzeciętnych umysłach .

Gość chyba toksyczna bardzo
Ja myślę,że różnica wykształcenia może być dużym problemem.Przynajmniej tak jest u mnie,bo facet się wstydzi,że jego dziewczyna jest taka "głupia"-niewykształcona.U mnie to w zasadzie jedyny powód dla którego ide na studia.

Gość jestes głupi jak but

Gość A co stoi na ...
przeszkodzie, żeby ona w przyszlości tez studiowała. Poza tym ty niby studiujesz ale jestes bardzo ograniczony, juz sam fakt, że zakładasz taki denny topik źle o tobie świadczy ...

Gość W te strone nie jest
ale w drugie i owszem. :O

Gość takse
jak ktos wyzej wspomnial wyksztalcenie nie rowna sie inteligencji a ja dodam ani nie swiadczy o poziomie wiedzy czy kultury tej osoby ani o jej systemie wartosci...