eve66 0 Napisano Sierpień 20, 2007 Kochani podzielcie się swoimi opiniami , której firmy buty za kostkę warto kupić (cena ok. 400zł). Dawno dawno temu kupiłam JACK WOLFSKIN, buty fantastyczne, niedozdarcia, jednakże obecnie nie ma już tego sklepu w moim mieście. :( Co polecacie???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ejjjjj Napisano Sierpień 21, 2007 nikt w góry nie jeździ?????? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bidula - Napisano Sierpień 23, 2007 jezdzi, ale w trampkach, bo nie stać na wolfskina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toszi 0 Napisano Sierpień 23, 2007 Może firmy salomon? Ja mam i jestem bardzo zadowolona , w górach sprawdzają sie świetnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała Jagódka76 Napisano Sierpień 23, 2007 Polecam buty firmy Scarpa. Mam i są nie do zdarcia. Jedyny minus to cena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laura Diaz 0 Napisano Sierpień 28, 2007 Ja sobie kupiłam buciki Campusa. Ładne, niedrogie i wygodne, dla początkującej turystki w sam raz:) Wcześniej chodziłam po górach w adidasach, ale to nie ma porównania... Te buty są świetne, ostatnio przełaziłam cały dzień i nic mnie nie bolało, super:) Aha, i spotkałam też w Tatrach panią w klapkach na szpilce. To był dopiero widok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MałaAgnieszkaaaa Napisano Sierpień 28, 2007 asolo, salomon POLECSM campus też ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach