Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiula_3333

brzuszek w czasie ciąży?

Polecane posty

Gość asiula_3333

witam Panie mam pytanie czy moglybysci enapisac jak wygladal wasz brzuszek w 1,2,3 trymestrze, czy był miekki czy twardy o od kad rosł mam straszna schize, za jakeis 7 dni spodziewam sie okresu i mam starsznie duzy brzuch ale bardzo miekki i urosl w rpzeciagu 3, jestem szczupla osoba i to troche dziwne :(( keidys tak nei zwracalam na to uwage ale od niedawna bardzo :(( nie wiem czy to przed miesiaczka... co rpawda obawiam sie ciązy lekarz badał mnie tlyko palcami i uciskiem n abrzuch i stwierdzil ze nie jestm a ja jakos dziwnie sie boje :( moze to schizy :((( bardzo rposze o pomoc bede bardzo wdzieczna

Gość latająca świnia
raczej schizy, mam atak co miesiąc, ale na 100 % sie dowiesz jak dostaniesz (lub nie_wtedy badanie) okresu

Lekarz sprawdzał, czy macica nie jest rozpulchniona. Ale brzuszek tak od razu nie rośnie. Mi sie zaokrąglił dopiero gdzieś w 5 miesiącu. Wcześniej byłam płaska, nikt się nie domyślił. Powiązywanie dużego brzucha z wczesną ciążą to moim zdaniem schiza :)

Gość to tylko jaa....
nie martw sie, ja powinnam dostac okres wczoraj :) i tez mam brzuszek jak pilka, ale przed okresem brzuch zawsze sie powieksza tak samo jest z waga idzie w gore :)

Gość -ala-
bardzo czesto jest tak ze czekajac na okres brzuch ma sie jak balon, ja tak czesto mam a tylko raz bylam w ciazy i wtedy brzuiszek pojawil sie dopiero w...5 miesiacu