Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan serwisu Fotka.pl

*** KOLEJNA BOSKA SUPERLASKA Z FOTKI - WEJDŹ ... ***

Polecane posty

Gość one sa ladne
buehehe chyba jako automat do lodow tylko sie nadaj.....

Gość stare pudło
a robi się na 20-stkę....a z ryja i tak widać że stara i brzydka :O

Gość Ciii...
A też cos pisałeś o sadle wystającym z biodrówek...to tobie chodzi tylko o to że one sa szczupłe czy co ?? bo ja mam płaski brzuch ładną twarz super tyłek -tak mi moi drodzy przyjaciele mówią- i idealne piersi jeśli chodzi o wielkość i jędrność :P więc wiesz....nie mam czego zazdrościć ...

Gość Clara80
osłabiaja mnie faceci ktorym podobaja sie laski "urodzone" w solarium.ona zamiast robic to co robi przecietny czlowiek w wolnych chwilach, to leży w solarium.Włosy ma tak rozjaśnione i przez to przesuszone że jak bedzie miala 40lat to jej wlosy beda przypominaly piorka a skora (zwłaszcza na dekoldzie miedzy piersiami) bedzie sie ciagnac i marszczyc z wysuszenia.osobiscie nie omijam solarium szerokim łukiem ale bez przesady z tym opalaniem.Przeciez ta kobieta jest pomaranczowa a nie brazowa.Ja uważam że piękna kobieta to np. Iza Skorupko.Myśle że ma wszysko co kobieta miec powinna na zewnatrz i wewnatrz.pozdrawiam tych co tak uwazaja

Ciii - pokaż fotkę, zobaczymy... :P

Gość Ciii...
Oj nie pokarze ci mojej fotki fotek bo na pewno jestem dla ciebie za brzydka...:D ... Brzydka czyt- nie zjarana na solarium z delikatnym świeżym makijażem a nie toną pudru nie ubrana w jaskrawe rażące bez guściem fatałachy z bazaru.

Ależ Wy jesteście zazdrosne :-O Jeżeli ktoś ma średnią 9,96 to oczywiście trzeba pamiętać o tym, że tej dziewiątki przed przecinkiem nie liczymy, bo każdy ma tam powyżej 9. Ale to, co jest po przecinku jest już miarodajne w przypadku profili mających powyżej 1000 ocen, zatem jeśli dziewczyna ma np. 9,63 to tak, jakby miała 6,3; jeżeli ma 9,96 to tak, jakby miała 9,6 itd. Zatem 9,96 to BARDZO wysoka nota. Dodam, że dziewczyny nie mogą oceniać innych dziewczyn, a nowicjusze nie mogą stawiać 10-tek. Ta laska naprawdę jest piękna i jest to zdanie 96% facetów. A zazdrośnice dalej swoje...

Gość Ciii...
NO ależ jestem zazdrosna no ...tak strasznie jej zazdroszcze...;/ lepiej mnie nie denerwuj.... z reszta tam każdy ma ponad 9....a twoja teoria że 9,63 to 6,3 jest głupia i bez sensowna...w takim razie moja koleżanka która waży 70 kg i nie jest jakoś bardzo atrakcyjna zważając na twarz całą w pryszczach ma z ponad 500 ocen 9,92 ....;/

Gość Ciii...
To że ty masz zjebany gust i onanizujesz się oglądając fotki jakiś zjaranych blond kurwiszczy z wypchanymi cyckami ....nie znaczy że ja mam im zazdrościć tego że wyglądają jak zwykłe kurwy ;/ może mi jeszcze napiszesz że uwielbiasz dodke elektrodke ...;/

Gość Ciii...
No ..i się wyżyłam...:P bo mi nikt nie będzie tu wmawiał że zazdroszcze jakiejś blond kurwie skoro sama wyglądam lepiej ;/

Gość Ciii... zamknij juz ten
kaprawy ryj !

Owszem, przeglądam fotkę godzinami w poszukiwaniu blond lasencji z solarium (takich, jak te dwie, które pokazałem) celem masturbacji. Ale to chyba świadczy o ich atrakcyjności, mam rację? ;-)

A Doda jest atrakcyjna seksualnie, i to bardzo.

Gość z choinki sie urwałes
O fuck xD masakra. solar taki, ze jak przejdzie to spalenizną wali :P Sam plastik

Gość kaalinkaa
hehe zdjęcia to jeszcze nic :) dziewczyny czytałyscie co ta laska napisała o sobie? hehe.. "lubie tipsy, solarium, wizyty u kosmetyczki, opalonych przystojniaków ze sweet ciałkiem.." fakt kazdy lubi co lubi..ale dziewczyna wyjątkowo skupiła się tylko na jednym temacie:P no cóż muszę przyznać ze całkiem niezłe ma zainteresowania. pozdrawiam gorącego Fana serwisu Fotka.pl, widać preferujesz dziewczyny o wiekszej objetosci stanika niż mózgu :)

Gość Ciii...
Nie nie zamknę mojego kaprawego ryja .... nie podoba mi się to że fotek zaśmieca kafeterie jakimiś topikami z fotami blond laleczek ....

Gość Ciii...
A to że zajmujesz się fotami jakiś blondyneczek nie znaczy że sa atrakcyjne tylko że masz kiepski gust i jesteś zwykłym idiota ...

Gość ten typ tak ma
po za tym ze nie ma cycków, ma hujowy nos i codziennie siedzi na solarium to moze byc

Gość kaalinkaa
oczywiscie mowa o tej lasce z drugiego nadesłanego linka.

Gość luuudzzie ten cały fan to
zwykły sutener prowadzący dziką agencję i w ten sposób reklamuje swój towar !!!!!!!!!!!!przeciez to wiiidać ....

Tipsolarblondzie są najpiękniejsze - i nie jest to tylko moje zdanie. Myślicie, że czemu mają aż tak wysokie średnie? Jedne z najwyższych na fotce... Czemu "skromnisie", które tak Wam się podobają, nie są w stanie z nimi konkurować? Bo fotki są oceniane przez facetów, a nie przez zazdrośnice. Proste i brutalne :classic_cool:

Gość luuudzzie ten cały fan to
taa jasne tylko ciekawe dlaczego żaden normalny facet za żonę wybiera NORMALNA laskę a taka to dobra wiemy do czego :O

Gość pasztet z kołkiem w dupie...

Gość on56
NIENAWIDZE łADNYCH kobiet , ktore same sie oszpecaja tak jak ona, bankowo jest z jakiejs małej dziury , małej miesciny gdzie szczytem marzen jest zostac miss solarium i ona juz nia jest..ale niestety tylko w okręgu swej wioski..juz w wiekszym miescie nie byłaby taka pewna siebie..bo wsszystko ma sztuczne a TE KRESKI..PSEUDOBRWI.NAJBARDZIEJ MNIE SMIESZY WYGLADA JAK PO CHEMIOTERAPII..po co se tak wyrywac i sie oszpecac?

Przecież ona z Katowic jest - miasta, którego konurbacja jest największym obszarem miejskim w Polsce (3,3 mln ludzi - mniej więcej tyle, co Berlin).

Gość wedde6
menatlnie katowice to wielka dziura..zreszta sa tam kopalnie wiec i dziury sa..no i ona tez ma dziure pewnie hehe