Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurna ale syf

Ludzie przestańcie jęczeć, przecież to jest jakieś totalne bagno to co wyprawiac

Polecane posty

Gość kurna ale syf

ie każdy ma problemy, wiele osób choruje ja też choruję na nerwicę lękową, na ostre stany depresyjne, ale kiedy je mam, ostatnią rzeczą, jaką zrobiłabym, byłoby wejście tutaj i jeczenie wy jęczycie dzień w dzień, zamiast docenić te chwile, kiedy jest chociaż trochę lepiej OPAMIĘTAJCIE SIĘ DO JASNEJ CHOLERY ile można się nawzajem dołować?????

Gość pseudonim-nie chce mi się logo
a nie pomyślałaś, że dla niektórych ludzi internet jest całym życiem i jedynym "przyjacielem" do wyżalenia się ? smutne to, ale uszanuj innych i to czy "jęczą" codziennie czy od święta - nie musisz przecież tego czytać !!!

Gość kurna ale syf
to jest błędnę koło sieroto, dopóki nie weźmiesz dupy w troki, będziesz tu siedzieć do końca smętnego żywota i jeczeć jak bardzo Ci źle? jak chcesz wyzdrowieć do jasnej cholery? co, uzdrowią Cię przez internet???

Znam taka jedna - na forum deprechow poznala faceta i swiat sie jej odmienil;) Wszystko mozliwe, ale popieram, trzeba czasami odpoczac od biadolenia i skupiania sie na tym co zle, po prostu isc i sie nie zastanawiac, refleksja przyjdzie pozniej.