Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RZE

ZMIENILAM KOLOR Z BLOND NA BRAZ Z ODCIENIEM WISNI I NIENAWIDZE SIEBIE W TYM KOLO

Polecane posty

Gość RZE

Co robic?? Wydaje mi sie ze mam za blada cere , za ciemne brwi i wszystkie ciuchy nie pasuja

Gość milka ml
a ja mam naturalny kolor ciemny blond ale z lekka troche mysi ;/, wiec czasem (raz na ruski rok:) ) rozswietlam je blond pasemkami (najlepiej sporo przeoplatanych cienkich niteczek) Zawsze bylo swietnie teraz ... ost. wizyta u fryzjera -TANIEGO jak pieprz :/ mam na glowie ZEBRE, czyli to, czego najbardziej nienawidze, BORSUKA, czy jak to jeszcze cholerstwo nazwac ;/;/ NOsze dlugie rozpuszczone wlosy z przedzialkiem na srodku glowy - wiec wyglada to TRAGICZNIE :(:( (przy glowie, nizej ok) - moze przesadzam,w kazdym razie tandetnie i kiczowato jak nic :(:( w dodatku zawzse mialm farbe jakis zlocisty blond, a teraz zwykl rozjasniacz, trzymany masakrycznie dlugo, byle nie byly zolte - mno i wyszly jakies siwe :( Cholera...ma ktos jakis sposob na to?? ;( Pocieszmy sie,ze wlosy to nie tragedia :) odrastaja .. i nigdy wiecej oszczedzania na fryzjerze :)

Gość RZE
problem w tym ze ja nie oszczedzalam fryzurke mam super kolor mial byc zimny braz a wyszedl wisniowaty braz:(:(:(:(