Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulkaaaaaa

Wiele bym dała, żeby mieć takie włosy...

Polecane posty

Gość Madziulkkaaa
A ja mam dłuższe. :P :P ! m. :) :) :) Naturalne, gęste i długaśne - do połowy pośladków. :)

...No ładne są, długie. Ja jej zazdroszcze właśnie ich długości, chociaż za kilka miesięcy będę miała coś koło tego:)

Gość solaris 24
okropne sa:o

Gość pani z pekape
naprawdę ? ja bym takich włosów nie chciała mieć trzy na krzyż, cienkie, byle jakie po co hodowac takie długie włosy, jak wyglądaja mizernie ? jakby były krótsze, to by wyglądały na gestsze

Gość anulkaaaaaa
Chodzi głównie o to, że są proste. Proste i lejące, takie jak w reklamach. Bossskie...

Gość Madziulkkaaa
Po radicalu twoje włosy też będą lejące.

Gość solaris 24
jakie boskie?chyba sobie żartujecie? jak taka cienizna moze byc cienka, jak sie ma trzy piorka na krzyz to sie nie hoduje wlosow do pasa bo brzydko to wyglada,ja wole moje wlosy za ramiona ale za to geste.

Gość anulkaaaaaa
Radical? A co to takiego?

Gość stare pudło
przecież okropne są te włosy...rzadkie,cieńkie...brzydkie :O...

Ja mam grube i gęste, dlatego zapuszczam:P Nie są jednak proste i lejące, za to na końcach zakręcają sie w duże loki, co tworzy efekt jak w reklamach( Błogosławiona moja babcia, po któej owe włoski odziedziczyłam:D )

Gość Madziulkkaaa
Tani szampon z ekstraktem ze skrzypu polnego, kosztuje ok.7 zł.

Gość Madziulkkaaa
Umyłam nim włoski trzy razy, przestały wypadać, są błyszczące, mięciutkie i proste. :)

e, niefajne widać, ze końcówki sa niezadbane, rozdwajaja się i placzą jak sie zapuszcza włosy do takich długości to trzeba o nie bardzo dbać, wiadomo, że to zajmuje dużo czasu ale włosy powinny być gładki, lśniące i zdrowe

Gość tghtfbhfgvb
Ta maseczka z Garniera - ultragładkie czy coś takiego, też jest dobra, włoski sie po niej strasznie "leją".

Gość Madziulkkaaa
Tak, tak - ta maseczka też jest bardzo dobra. :) :) :)

Gość radical
ale tylko ampułki - po nich trochę przestają wypadać włosy. lepszy szampon dermana. w porównaniu do dermeny radical to shit.. mi się też takie długaśne nie podobają - cienkie i rzadkie - lipne. lepsze takie do łopatek ale ładne

Gość Madziulkkaaa
Ja kupiłam w hurtowni, ale w aptece też widziałam ten szampon. Na początku myślałam, że nic z tego nie będzie, bo szampon bardzo słabo się pieni. Bałam się, że nie domyje moich włosków, ale okazało się, że te obawy były bezpodstawne. Trzeba tylko pamiętać, żeby potrzymać szampon na włoskach przez kilka minut, tak jak zaleca producent - wtedy są naprawdę śliczne. No i nie wypadają, a o to mi głównie chodziło. :)

Gość to ja ci powiem ze mam ladniej
sze. troche krotsze niz ona (caly czas zapuszczam) ale mają sliczny jasny naturalny kolor i sa dośc geste a nie takie cienkie :)

Gość Madziulkkaaa
:D :D :D :D :D Troszkę przesadziłam. :D :D :D :D :D :D Podobno szampony, które nie pienią się są dobre, bo nie mają w sobie dużo chemii. :)

Madziulka, dzięki, wypróbuję go. Właśnie ciągle szukam jakiegoś szamponu z małą ilością chemii, bo przez nią o mało nie zniszczyłam włosów:o

Gość hał słiit
ooo ampułki radical - tak! ale one są do wcierania we włosy a nie wewnętrzne.. szampon mi też nic nie dał, wręcz więcej wychodziło włosów. dopiero na wizażu znalazłam info i zaczęłam używać dermenę plus ampułki radical (15szt) plus maskę z żółtka,rycynyi nafty. pomogło po kilku tyg.

Gość Madziulkkaaa
hał słiit----> Wychodzi na to, że szampon działa tylko na wybranych. :D :D :D Moje znajome od pewnego czasu używają tego szamponu i są nim zachwycone. :)

Gość hał słiit
możliwe:p osobiście wolałabym żeby i na mnie działał, bo dermena kosztuje ok 35zł..

Gość Madziulkkaaa
A jakie są włoski po tej dermenie?