Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość achhhhhhhh

Komputerowcy pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość achhhhhhhh

W czasie logowania do Internetbanking wyskakuje mi taki komunikat -brak autoryzacji OCSP- i dalej ni w ząb, nie mogę dostać się do mojego konta :( wcześniej było ok

Gość ale mam chcice brak mi baby
W wyniku papkowania weter samoczynnie się uruchomił i zaczął obficie drgać. nagle pojawił się licznik prądowy "TEKTON" oraz bardzo groźny licznik do gazu "GEZOL". Powstało również bardzo grube i niebezpieczne rursko gazowe z ognistym zaworem. U góry utworzył się kocioł na wodę i wyszła z niego bardzo niebezpieczna niebieska rurka i zaczęła obficie drgać oraz syczeć. Ciągłe papkowanie spowodowało dodatkowo utworzenie się gr€bej czarnej lachy z której zaczął wychodzić cieniutki gwózdek a w jej pobliżu powstała cynófka. z licznika wyszła fansófka, z robiło sie bardzo niebezpiecznie i groźnie. człowiek który zaczął papkowac nie zdawał sobie być może sprawy jak groźne zjawiska może to wywołać albo ktoś wpadł na pomysł i wstawił radio i puścił kasetę na której w całości było nagrane papkowanie i uciekł pierwsze minuty kasety były puste aby maił czas na ucieczkę i później odtworzyło się nagrane na kasecie papkowanie. Dlatego mogło powstać tyle groźnych i niebezpiecznych zjawisk.