Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zauroczonaaa

chyba mnie zaczarował...

Polecane posty

zakochuje sie chyba... tylko ze to cos calkiem nierealnego! ja mam chlopaka juz trzeci rok, na ktorym mi zalezy, a ten ktory mnie tak zakrecil jest klerykiem po 4roku :O och ten jego usmiech, to spojrzenie...ja chce ich obu........

Gość kwiaka01
no to gratuluje!wdepnełas w gowno. klopoty na horyzoncie. tez tak mialam. chociaz on nie był klerykiem.

wiem wiem. . . ale moze to i lepiej ze on jest klerykiem. moze dlatego ze jest tak niedostepny powoli o nim zapomne. . .moze. . .

Gość kwiaka01
ja sie w to wpakowałam. niby niechcacy. potem byl cyrk na dachu. duzo płaczu i cierpien. nie umialam sie zdecydowac. nie wiedzialam sama czego chce...a nie mozna miec wszystkiego ...czytaj:obu

wiem, ze nie mozna i tak sobie tlumacze jakos, ze to minie, ze to chwilowe...a prawdziwa milosc to moj kochany jedyny facet. wpatruje sie w jedno zdjecie, na ktorym jestesmy razem. lepiej nie patrzec - wiem wiem, ale to silniejsze. co ja moge zrobic? zapomniec. staram sobie go obrzydzic na maxa...nie da sie:O

Gość kwiaka01
bo z tymi sprawami to gorzej niz ze sraczka... jak juz sie zacznie to nie mozesz przesatac.nic nie zrobisz.jedyne co moze cie uchronic to to ze dla kleryka moze beda wazniejsze inne sprawy

Gość xxxxxxxxxxxxxllllllllll
Przeginasz z tym pajacykiem. Idea szczytna, ale przypominasz mio tą, która namiętnie reklamuje tu colgate 3d white ( czy jakoś tak). Tej pasty nie kupie, przez nachalność. W pajacyka też nie kliknę, jak będzie zbyt nachalne. Trzeba znać umiar.

Gość tez tak mialam
zapomnij szybko bo to nie sa zarty! stracilam faceta przez cos takiego!

Gość tez tak mialam
zapomnij szybko bo to nie sa zarty! stracilam faceta przez cos takiego!

Gość Pajacyk to zupełnie co innego
niż debilna pasta do zębów...

hej wam jeb-> a rozmawialas ze swoim kumplem o relacjach np miedzy nimi a dziewczynami?? co robia jezeli ktoras im sie szczegolnie spodoba?? czy szybko zapominaja? sama tez mam kilku takich kolegow ale jakos nigdy o to ich nie pytalam..

wiesz, ja nawet nie chce zeby cos z tego wyszlo...chce zeby to sie jak najszybciej zakonczylo. wiem ze oni nie szukaja dziewczyn, ale jeden z moich kolegow-klerykow na 4 roku zrezygnowal z seminarium - zakochal sie. inny po pierwszym roku rowniez dla dziewczyny... jeszcze inny powiedzial \"kleryk czy ksiadz-tez czlowiek, moze sie zakochac, ma uczucia. ale wtedy musi szybko wrocic na ziemie\" mozliwe ze to przypadki. a ten, ktory mnie tak zakrecil widac czego chce, widac ze jest tajki zdecydowany taki pewny siebie. nie potrafie o nim nie myslec, ale coz. . . moze z czasem zapomne...

Gość złamatka
Mój brat był przez kilka lat w zakonie, potem w seminarium. Tuz przed święceniami zrezygnował. Pod koniec września bierze ślub. I jest szczęśliwy. Kleryk tez człowiek...

moja kolezanka podobnie jak ty zakochala sie w kleryku i miala chlopaka. tamten ja oczarowal, z chlopakiem zerwala z nadzieja ze on wyjdzie z seminarium, ale niestety w ostatniej chwili powiedzial ze chce byc dalej przy Bogu, ze to chwilowy blad. i stracila dwoch naraz. dlatego mowie ci:nie rob glupot i staraj sie wybic sobie z glowy kleryka.

agusia agusia- ja nic innego nie robie jak wybijam go sobie z glowy... jest coraz ciezej, tylko o nim mysle. tylko o nim marze :(

Gość znam taka jedna
ktora jest z ksiedzem,rozbil malzenstwo.Maja razem dwoje dzieci(tzn.byly ksiadz i ona).Okazuje sie,ze w zyciu wszystko jest mozliwe:P

Gość koziolek....
nie minie moja droga,nie mine:(To jest pozadanie:D

chyba tak:( naprawde ja go pozadam:( po co to uczucie mi sie wkradlo? w taki szczesliwy zwiazek? dobrze ze to kleryk, przynajmniej zadna inna go nie bedzie miala :O

Gość koziolek....
tak Ci sie tylko wydaje,moze nie jestes jedyna,zadurzona w nim?:P

nie o to mi chodzi... mozliwe, ze ktos sie w nim rowniez kocha, ale on jest tak zdecydowany, tak pewny tego co chce robic, ze bedzie ksiedzem. a jak na ksiedza przystalo - w celibacie powinien zyc. . . mam nadzieje ze on bedzie! bo moj nigdy nie bedzie :O