Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak naprawde

nie mam zadnej kolezanki

Polecane posty

Gość tak naprawde

ciekawe.kiedys mialam duzo.zawiodlam sie prawie na wszystkich i juz nie szukam nowych przyjazni.autentycznie nie mam zadnej

Gość nooooooo
dokładnie tak jak ze mną:)

Gość nooooooo
super temat:)

Gość tak naprawde
smutne, ale to z wyboru. mma jedna , ale daleko w innym kraju, nie widzialysmy sie 4 lata.zawsze moge zadzwonic wygadac sie, ale to nie to samo. nie mam z kim isc na zakupy, nie ma mi kto pofarbowac wlosow jakbym chciala(co prawda nie chce), nie mam zkim pogadac leniwie o dupie maryni

Gość bezkolezankowa
ja tez tak mam, ale za to mam kilku kolegów.. ogolnie nie lubie dziewczyn.. nie poznałam jeszcze takiej dziewczyny w towarzystwie ktorej czulabym sie tak dobrze jak w towarzystwie chlopaka.. kazda ma takie glupie problemy, ze naprawde nie mam ochoty ich słuchac.. znam duzo dziewczyn.. jestem nawet z zenskiej klasie.. ale z zadną dziewczyną nie jestem jakos blizej spoufalona.I dobrze mi z tym..

Gość moderNgirL
ja tez nie mam takiej prawdziwej koleżanki,zawiodłam sie na paru juz im nie ufam,zawsze chciałam mieć przyjaciółke z którą mogłabym np tak jak napisałaś zakupy itp,od podstaówki bylam tą tzrecią że tak powiem,2 inne koleżanki które się "przyjaźniły" a ja też chciałam kogos takiego mieć i zawsze byłąm tą 3cią Nie wiem czy keidyś kogoś takeigo znajde,a tak bym chciała

Gość zwykła dziewczyna17
A myslalam ze tylko ja tylko tak mam :(Pozdrawiam

hmmm/....ja też nie mam nikogo :( Dopóki grałam to miałam...ale kiedy zrezygnowałam.... okazało się że one trzymają się tylko w grupie \"grającej\"

Gość raczej orange
Witamy na kafe;)Tu nikt nie ma kolezanek;)Bo Ci ludzie to sa tacy okropni.Albo sie czepiaja ze czlowiek ma nadwage albo zazdroszcza ze jest chudy.Niektorzy zazdroszcza tez samochodu albo wyjazdu za granice.Normalnie tylko tu mozna zawrzec zdrowe znajomosci;)

Gość a skad jestescie
:)?

Mam ten sam problem co wy...okazało się że dziecko i samotne macierzyństwo wyklucza przyjaźnie - nagle wszystkim było do mnie za daleko :( ale jestem nadal optymistycznie nastawiona i jeśli jest tu ktoś z Łodzi to z wielką chęcią poznam, a te wszystkie miłe dziewczyny spoza Łodzi zapraszam do rozmowy - bo jeśli się nie otworzymy nie damy sobie szansy poznać ludzi, którym nie jest za daleko:)) buziaki

Gość heyho
lewoskrzydłowa a w co grałas ja tez jestem z okolic kraka

Gość ADÓÓ-KOCHÓÓ-KAMILÓÓ
bezkolezankowa ma racje . Ja wole sie kolegowac z chłopakami, nie są fałszywi, zazdrośni o dobra materialne też nie są można popierdolić o dupie maryni i o naprawdę fajnym temacie. Można też się sporo dowiedziec o męskiej psychice i .. poznać potencjalnego chłopakaaa :P xD . POZDRAWIAM WSZYSTKIE CHŁOPCZYCEE ! RZĄDZIMY TYM ŚWIATEM LACHONY ! HE^^

Gość nie sztuka poderwać na brykę
też nie mam żadnej koleżanki, ulotniły się wszystkie a przydała by się jakaś najlepiej z ładnym biustem co bym mógł się przytulić jak mi smutno 😭 :classic_cool:

Ja niby mam jakieś trzy koleżanki, ale tak naprawde na luzie mogę pogadać tylko z jedną, z pozostałymi dwiema tylko wtedy, gdy jest jakaś trzecia i w razie czego ożywi rozmowę :P Ale to mi nie wystarcza, bo chciałabym mieć jakąś prawdziwą przyjaciółkę, która (może to głupio zabrzmi) lubi mnie \"najbardziej\". I właśnie dlatego czuję się beznadziejna i ciągle jestem zdołowana :(

Gość Ami000
Ja tez tak mam zostalam sama planuje sie wyprowadzic z doma ale nie wiem gdzie do jakiego maista a dobrze by bylo miec kolezane z ktora bym zamieszkala... a nie mam...

Gość Zośśka
ZAwsze zawodziłam się na "najlepszych przyjaciółkach" ciągle jednak szukam ej prawdziwej.Niby mam dwie takie, jednak nie do końca imsię zwierzam i wiem, że ufać też nie za bardzo mogę - już parę razy się przejechałam. Myślę, że fajnie jest poznać kogoś przez internet i pogadać sobie od serca, zgadzacie się? ;)

Gość Ami000
ZOŚKA z kad jestes? Wiesz fajniej miec tak z ktora wyjdziesz gdzies na sapcer nawet... a tak pogadac t zawsze na czacie mozna... ja z woj. Podlaskiego

Gość Ami000
??????????????????????????????????????

Gość brakuje kogoś
ja też nie mam koleżanki i chętnie poznam kogoś - woj. podlaskie

heh ludzie zawsze możecie pogadać i zaprzyjaźnić się z kimś przez neta :P nie koniecznie musicie się spotykać w "świecie" :)

Gość Ami000
do :brakuje mi kogos: z jakiego miasta jestes?

Gość ja tez nie mam i zyje
te z ktorymi mialam jakis tam kontakt nie pasowaly mi, i odseparowalam sie od nich na wlasne zyczenie.

Gość ELKaak
Ja tez nie mam i chetnie bym poznala kogos...

Gość jakajaka
ej dziewczyny ja tez szukam:) woj mazowieckie

Gość *a*a*a*a*a*a*a*a*a*
Ja tez woj Podlaskie

Gość smutna studentka
i ja szukam kumpeli z warszawy mam 23 lata