Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loczek25

ZNAJOMA

Polecane posty

Gość loczek25

Muszę się wyzalic, juz dłuzej nie wytrzymie !!! Dlaczego ja przyciągam do siebie facetów którzy mnie ranią!? 8 miesięcy temu wyprowadziłam sie od faceta który mnie katował. Zaraz po tygodniu gdy się przeprowadziłam poznałam fajnego faceta parą jestesmy od 16 lipca. Wszystko było ok. mozna było tylko pozazdroascic, ale co dobre szybko sie konczy ! Nasze mieszkania dzieli takie puł kilometra więc tak wsumie to nie widze co się wokuł niego dzieje, rano jestem w pracy i wracam o 18:30 zresztą ja Go nie szpiegóje, a raczej nie szpiegowałam teraz zaczęłam bardiej interesowac się tym co On robi. A wiec na temat: 2 tgodnie temu siedziałam na tarasie przed swoim domem patrze nagle drogą jedzie mój facet... ale .... nie jedzie sam. Była 23:40 jakos ale zauwazyłasm ze jechał z jakąs cizia. Puł nocy nie przespałam na drugi dzien zaraz po pracy poszłam do Niego i pytam. Grzecznie i całkiem delikatnie kim Ona dla niego jest a On na to : " To moja znajoma jest lezbijką ale raz na jakis czas potrzebuje faceta. Ale nie buj sie jak widziałas przywiozłem ja gdy było ciemno i odwiozłem ją przed 3:00 wiec nikt nie zauwazył ale jesli chcesz to będe sie z nia spotykał w motelu" A ja ? a ja głupia gdy mnie do siebie przytulił..... kurcze złosc przeszła bo tak strasznie Go Kocham On mnie niby tez, hmmm mówic to On sobie moze, prawda? Ale ja nie potrafie od Niego odejsc. On jest taki czuły, kochany, rozpieszcza mnie tak mocno jak tylko idzie.... ale ta jego znajoma..... boli mnie to ale gdy Go zostawie będzie bolało jeszcze bardziej no i moze to naiwne ale mam nadzieje ze przestanie sie z ta znajomą spotykac, a nawet jesli nie to ja chyba nie jestem wstanie Go zostawic. W sobote byłam pewna ze Go zostawie ze bedzie to ostatnia sobota ale nie wyszło. Nie potrafie !!!!!!

Gość trele mele
Jezeli nie >umiesz> zaakceptowac tej sytucaji (trudne, wiem) to nie mecz sie...jak z nim zostaniesz w takim ukladzie to bedziesz cierpiec na codzien.,..jak go zostawisz to pocierpisz i przestanie bolec po pewnym czasie...nie wiem co innego Ci moge poradzic

Gość trele mele
Jezeli nie >umiesz> zaakceptowac tej sytucaji (trudne, wiem) to nie mecz sie...jak z nim zostaniesz w takim ukladzie to bedziesz cierpiec na codzien.,..jak go zostawisz to pocierpisz i przestanie bolec po pewnym czasie...nie wiem co innego Ci moge poradzic

taaaa, na pewno lesbijka żadna zdeklarowana lesbijka nie potrzebuje męskiego penisa uważam, ze twój facet cię okłamuje a ty dasz sie karmić każdym kłamstwem swoją droga ma gość tupet pffff

Gość loczek25
No tak ! rzeczywiscie dobry bajer to podstawa ! Nie dało sie całosci ukryc to chociaz........ troszke. Tylko ze znam osobiscie dwie lesbijki które tez lubią chłopców więc moje mysli sa podzielone. No i kurczę to jest podobnie jak z tym poprzednim znaczy jak z tym biciem : boli a jednak trudno jest odejsc...

Gość loczek25
Szkoda tylko ze zdązylam sie zakochac baaa ja zupełnie zwariowalam na jego punkcie a mimo ze bzyka Tą znajomą to widac ze tez Mu zalezy no i jest nadzieja ze przestanie bo moze tak byc, prawda...?