Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwna

KREGOSLUP - OPERACJA

Polecane posty

Gość iwna

mam przepuklinę th12 - L1 z uciskiem na rdzeń kręgowy. mam też zaawansowaną osteoporozę. Poza okropnym bólem pleców /od szyi do końca łopatek/ nie mam objawów neurologicnych. pierwszy neurochirurg /bardzo renomowany/ zalecił operację natychmiast. ale drugi /renomowany nie mniej/ operację odradził.No więc musiałam iść do następnego itd, opnie dalej są pół na pół. To trwa kilka lat. Stały ból, kilka razy ból porażający i pobyt na neurologii. ręce opadają.... Szukam osób po operacji th12 lub innego piersiowego

witaj ! Jeśli chcesz wyleczyc kręgosłup bez konieczności operacji daj znać , omówimy szczegóły i rozpoczniemy kurację. Po pierwszych 3 zabiegach bóle ustąpią na min. miesiąc, dalsza kuracja wykluczy konieczność operacyjnego leczenia . Pozdrawiam Łukasz W.

Szkoda ,ze w tym wypadku to ty chcesz zarobic ,bo ja to zrobie za free , mam swoich pacjentow wystarczająco dużo.Pozdrawiam.

A nasza miła pani skąd ? Pewnie trzeba będzie poczekać do jutra z wiadomością :D

wiec ma szczęście bo ma szanse na wyleczenie i to dużą szansę . Drug raz może sie już nie zdarzyć :D

widzę że kolega po fachu, że tak powiem. Ja jestem bioenergoterapeutą, parapsychologiem, radiestetą i jeszcze mam kilka innych ciekawych pomocniczych wiadomości , podobnie jak kolega :D

Jestem mediumdo tego dochodzi również pismo somatyczne, aromaterapia, chronoterapia, leczenie kamieniami , mnóstwo innych rzeczy :D

z tym,że co do ściągania bytów wolę wypowiadać się ostrożnie , bo nie jest to z pozoru wcale bezpieczne , zwlaszcza dla uczestników nie mających zbyt dużego zasobu wiadomości .

ja pracuję też dość długo do 18 - 19 czasem i dłużej, ale za to wstaje znacznie wcześniej bo w granicach godz. 8 :D Kładę się spać z reguły około 1 :D

Powiem szczerze od lat zajmuję się ezoteryką, medycyną naturalną itd. itd. wszystko to co opisujesz jest mi znane i praktykowane . Dochodzi do tego jeszcze wiele innych dziedzin nie sposób ich tu wymienić tak od razu .

w sumie nieraz tak się zdarza, że nieco z czasem ponaginam , ale za to płacę nad ranem , kiedy to brutalnie zostaję wybudzony przez moj ukochany budzik :D

ja widzialam wiele operacji usuwania dyskow i pomagalam w rehabilitacji pooperacyjnej. wszyscy zyja :) a juz po 24 godzinach wiekszosc z nich chodzila :) raze porozmawiaj z lekarzem neurochirurgiem on ci najlepiej poradzi

Nie będziemy wyliczać , każdy z nas ma wiedzę , wartą o wiele wiecej niż ktokolwiek mógłby przypuszczać. Ważne jest to by umieć z niej korzystać, a jeśli widzi się pozytywne skutki swojego działania to znak, że jednak warto się nieraz poświęcić . :D No nic pozdrawiam i mam nadzieję , że ta kobieta da znać. Może zostawisz namiar ? Czasem warto mieć kogoś po fachu by rozwiązać jakiś większy problem, a i doświadczeniem zawsze można się wymienić :D Pozdrawiam jeszcze raz i zmykam spać . Jutro zapowiada , ups dzisiaj zapowiada się pracowity dzień !