Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAłAMANAjestem

CO MAM ZROBIć!!!!!

Polecane posty

Gość ZAłAMANAjestem

dziewczyny poradzcie coś!wczortaj poraz kolejny przylapalam mojego męża z ktorym jestem tylko 8 miesiecy!!!!na ściganiu "obrzydliwych" teledysków i zdjeć panienek!!!!i to nie poraz pierwszy!czuje sie okropnie1jak on moze napalać sie na inne!jestesmy dopiero 8 mies malzenstwem a jego interesuja inne!ja mu nie wystarczam?co mam zrobic?wiem ze sa takie kobiety ktore to akceptuja ale ja do nich nie naleze!

Gość Powiedz
a co zrobiłaś poprzednio??

Gość ljg
to nie akceptuj będzie sięlepiej krył

Gość żenujące wstrząsające
masz straszliwe problemy... Módl się ,żebyś większych w życiu nie miała

Gość ZAłAMANAjestem
wybaczyłam mu!teraz to mi sie to nasila.za kazdym razem jest gorzej!tak to jest problem bo tak sie zaczyna!potem ląduje w burdelu!szkoda mi tylko swojego dziecka!przez taka jego glupote rozwala sie nasze malzenstwo!a najlepsze ze on uwaza ze nic zlego nie robi i ze to normalne!powinno byc tak ze ja mu mowie nie pasuje mi to i nie zycze sobie to wiecej tego nie robi!i sprawa zalatwiona a on dalej!i zawsze to wychodzi!zawsze sie dowiem!moze lepiej by bylo gdybym nie wiedziala!

Gość żenujące wstrząsające
idź do lekarza-psychiatry. Ps.8 mies. po ślubie i już dziecko :>

Sciagnij sobie pare zdjec zajebistych facetow, ale takich naprawde samcow, i najlepiej zeby wygladali sto razy lepiej od niego, tzn. jesli on jest niski i chudy, niech oni beda wysocy i umiesnieni. I zostaw te zdjecia w jakims pliku na pulpicie. Nie ukrywaj ich, a niech ma dran jeden :P

On ma racje, to normalne:) Każdy męzczyzna lubi popatrzeć na ładne kobiety:) Jeżeli uważasz ze takie zachowanie kończy się w burdelu to strasznie zacofana jesteś a i nie masz zaufania do męża:( W sumie jak można mieć zaufanie do kogoś za kogo sie wyszło z powodu wpadki:)

Gość to ui tak niewiel placicie
szlachcianka, smieszna jestes. nie zrobi to na nim zadnego wrazenia, a klientka zrobi z siebie debilke :O