Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polewajka

Jak jest w Szczawnicy??????

Polecane posty

Gość Polewajka

Był może ktoś z Was w Szczawnicy,jak tam jest ,co tam mozna robic???

Gość fdsfdsfds
to co wszedzie - masturbowac sie namietnie

Tam jest super:D Ja mieszkam niedaleko i jest super Najlepszy jest spływ Dunajcem czyli płynie nie na tratwie z dwoma goralami ktorzy wiosłuja i opowiadaja rózne smieszne i ciekawe ciekawotski:D:D

Gość Siedemnastoletnia.
Byłam tam już trzy razy, moja babcia mieszka w okolicach Szczawnicy. Polecam. :) :) :) Spływ z pijanymi góralami, oscypki, które można sobie samemu zrobić (prawie), kolejka grawitacyjna, żmije, kolejki linowe itd.

Gość fdsfdsfds
i za kazdym razem te same - o mnichach , pytania po ktorej stronie dunajca beda te gory itp. lepiej za te kase kupic flaszke i wypic z kolegami lub zazyc jakies zilo , po nim to nie takie rzeczy widze

Gość Polewajka
Za tydzien wybieram sie tam z moim chlopakiem na tydzien,sa tam jakies bary ,moze jakas impreza bo przeciez trzeba sie troszke rozerwac:)a taki splyw dunajcem ile kosztuje??Bosłyszalam ogólnie,że tam wszystko jest b.drogie??

10 lat temu było fajnie. Podobno teraz większy tłok, więc ja uciekłbym do Jaworek. 5 min drogi busem czy autem i spokój.

Gość Polewajka
Halo halo tylko tyle osób bylo w Szczawnicy????

Gość cccccc
Czym sie różni picie w Szczawnicy od szczania w piwnicy?

Gość Polewajka
up

Gość blaaaaaaa
w Szczawnicy jest po prostu genialnie! splyw dunajcem chyba 10 zl od osoby, barow i knajpek pelno. jest tam jeden z najlepszych kebabow;) polecam wycieczke do czerwonego klasztoru na slowacji;) albo przejscie z wawazu homole na palenice przez hale;)

Dzieki za bodpowiedzi ale sie wkurzyla, i cyba nie pojedziemy bo co sie okazalo,moj chlopak ma w sobote egz, ale jestem wsciekla!!!

Gość emilja2222
w Szczawnicy jest super:)) bylam tam w zeszlym, roku,

Gość W Szczawnicy
Jest super. Mimo tego że z roku na rok przybywa tam coraz więcej turystów, jest naprawdę spokojnie, można wypocząć. Wiele ciekawych szlaków turystycznych oraz pyszne obiady "U Zosi" :-) Polecam

jest fajnie , zalezy jednak czego oczekujesz. To raczej uzdrowiskowa miejscowosc, niewiem czy jest dyskoteka. jak ja bylam byla jedna i zamkneli ją:P Ale są dancingi! wiele wiele dancingow np z kapelami na zywo :P:D Ale klubów tam nie znajdziesz jesli cos takiego Cie interesuje. Ale warto jechac bo jest piekna :)

A dla mnie jest super.Zwłaszcza jak otworzyli w końcu porządny lokal-jak dla mnie 4 gwiazdkowy-Jazz Bar w Dworku Gościnnym. Można posiedzieć w superowym miejscu,dobrze zjeść tajską kuchnię,czy przepyszne desery-polecam sernik trylogia lub profiterolki.Pychota. Również można napić się przepysznej herbaty,kawy,czy dobrego drinka. Polecam ten lokal wszystkim w 100% A obsługa wyśmienita-miła,kulturalna i wiedząca co to znaczy obsługa gości i znająca się na rzeczy.Pierwszorzędny kelner i kelnerka blondynka.Więc jeśli będziecie w Szczawnicy to nie można nie iść do Dworka do Jazz Baru.Pozdrawiam.KRESON.

Gość gość
Szczawnica to moja druga (po Karpaczu) ulubiona górska miejscowość w Polsce. Chętnie tam wracam, niestety mam kawałek. Co do miejsc to polecam małą knajpkę w centrum, swojskie jadło czy coś takiego, jeśli chodzi o nocleg to fajny jest hotel smile http://www.hotelsmile.pl/ , można też poszukać ciekawych kwater prywatnych. Ogólnie piękna miejscowość z klimatem.

Gość gość
Nigdy nie byłam w Szczawnicy, ale widziałam te widoki w reklamie programu o elektrykach i uważam, że to wspaniałe miejsce!

Gość Corka elektryka
Ej jaki program o elektrykach? Nigdy o nim nie słyszałam, a mój tata jest elektrykiem i na pewno chętnie by obejrzał

Gość gość
Córka elektryka - Na Fokusie leciało

Gość gość
czym sie rozni picie w szczawnicy od szczania w piwnicy?

Gość Sandra12

Super!  Jedno  z moich ulubionych, górskich miasteczek. Jest pięknie, wszystko robi duże wrażenie. Największe chyba spływ Dunajcem, ogólnie Pieniny są super. Zawsze jak wybieram się w Pieniny, to wybieram jedno, stałe zakwaterowanie, które również robi wrażenie, bo są piękne widoczki- mówię tu o Hotelu Smile. Swoją drogą, polecam właśnie to miejsce jako nocleg 🙂

Gość Gość

Piękne okolice, fajne knajpy. Polecam

Gość wiktoria

w Szczawnicy jest super, fajny klimacik, ładnie i bardzo czysto. jeżdżę praktycznie co roku i za każdym razem to miejsce robi na mnie wrażenie. jest dużo atrakcji, fajne miejsca i fajny hotel do którego tez przybywam- hotel smile. bardzo miło tam pomieszkac bo przy chlodniejszych dniach mozna podziwiac super widoczki stamtad