Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaaaaaa

Jak to jest mieć młodych rodziców?

Polecane posty

Gość ciekawaaaaaaaa

Gość Luthien00
dziwnie

Gość ciekawaaaaaaaa
Moja mam jak mnie urodziła miała 44 lata ;) Ale moim zdaniem o lepiej, przynajmniej moje będą miały babcie i dziadka z prawdziwego zdarzenia, a nie 50 letnią parke. ;)

ciekawaaaaa sadzisz ze skoro moja mama ma 43 lata a tata 46 beda zlymi dziadkami dla mojego dziecka ? hahaha otrzasnij sie dziewczyno , nie wiek swiadczy o tym jakimi Ci ludzie beda dziadkami . ROzbilas mnie swoja durna wypowiedzia :O

ja mam w miarę młodych rodziców moja mama miała 23 lata a mój tata 24 kiedy już mieli całą naszą trójkę :P :D :D obserwując moich znajomych uważam, że jednak mamy lepiej (tzn ja i moi starsi bracia) nigdy nie było problemu z wychodzeniem na imprezę (czasami nawet mama idzie ze mną), ze spaniem u kogoś, ze spaniem mojego faceta u mnie itede itepe

Gość a sama nie mozesz wymyślić
no ale nie są na emeryturze i moga nie mieć zbyt dużo czasu dla wnuków. Zresztą nei wiem.

Gość może chodzi o to
no i w przyszłości dzieci młodszych rodziców mogą liczyc na to że bedzie kto miał zaopiekowac sie wnukami ja z moimi ponad siedemdziesiecioletnimi rodzicami nie mam na co liczyc.....a sama jestem po trzydziestce..... czasami fajnie jest miec młodszych rodziców, nie musisz ciagle martwicc się o ich zdrowie, są dłuzej sprawni i zdrowi, masz wrażenie że będą z Tobą dłużej niż Ci starsi....

do przedmowcy : czyli przez to ze beda jeszcze dlugo aktywni zawodowo nie moga mi nianczyc dziecka ? hahaha o Boze jak mnie takie podejscie rozwala :O DLA MNIE BYCIE DZIADKIEM NIE KONCZY SIE NA NIANCZENIU WNUSIA/WNUSI CALYMI DNIAMI ! Moje dziecko bedzie chodzilo do zlobka a pozniej do przedszkola i nie bede musiala wykorzystywac dziadkow .

Gość może chodzi o to
czasami chciałabym by moi rodzice byli młodsi, bo widze różnicę gdy patrzę na teściową po sześcdziesiątce i moją mamę, która jest od niej o 12 lat starsza :-( chciałabym by miała równie dużo siły, zdrowia i chęci do życia, przykro patrzec na to jak osoby najbliższe chorują i ich stan zdrowia się nieuchronnie pogarsza

Gość może chodzi o to
Mając 20 lat myślałam że to głupota miec tak wcześnie dziecko, teraz myślę, ze nie miała bym żalu do losu gdybym miała już 10 letnie dziecko.....Wszystko zależy od wychowania i atmosfery w domu.... Jesli ktoś robi z dziecka "życiową tragedię" i liczy się najpierw wykształcenie, praca i tysiac innych rzeczy to potem przychodzi moment, że człowiek zastanawia się dlaczego w to uparcie wierzył.

moja mama ma 43 lata a tesciowa 60 i dziwne dla mnie bylo na poczatku to ze z tesciowa temat ograniczal sie do mierzenia cisnienia i rozmow na temat chorob ktore tesciowa oczywiscie miala wszystkie i sama je sobie wyleczyla . Z moja mama gadka jest inna bo mozna z nia pogadac na kazdy temat a nie tylko o jednym . Ale rozumiem ze roznica wieku pomiedzy nimi jednak jest inna i trzeba przyznac ze jest roznica w sposobie wychowania mojego meza przez tesciowa a mnie przez moja mame ...

mialo byc ze rozumiem ze roznica wieku pomiedzy nimi jednak jest DUZA a nie inna :)

Gość Liroya
Ja tez mam młodych rodziców mama mnie urodziła gdy miała 19 lat(ale nie z wpadki bo była juz rok po ślubie ... takie były czasy na wsi) ale teraz bardzo sie ciesze ze mam taka mame bo inne moje kumpele maja mamy w wieku mlodszym jak moja babcia!! Z mama moge o wszystkim pogadać jest moja przyjaciołka ja sama chce być młoda mama ale wiadomo czasy sie zmieniły i nie w wieku 19 lat tylko 2/3lata pozniej i chce byc taka jak ona!! Dokładnie mnie rozumie a najzabawniejsze jak mowia nam ze jestesmy kumpelkami:D:D Albo ktora mama:D:D:D:D:D:D:D:D Dla mnie SUPER!!

Gość policzmy
załóżmy, ze w jakiejś rodzinie kobiety rodzą dzieci w wieku 19 lat: dziecko - 16 lat mama - 35 lat babcia - 54 lata prababcia - 73 lata praprababcia - 92 lata nieźle.