Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazddddka

sexy strój! heeeelp!!!

Polecane posty

Gość gwiazddddka

moj chlopak wraca z pracy za 2h. napisal mi pzred chwila esa zebym sie jakos sexownie ubrala, zeby to byla dla niego niespodzianka:) a ja kompletnie nie mam pomyslu:/ licze na Was pomozcie

Gość gwiazddddka
nie no on wraca prosto z pracy

Gość gwiazddddka
spieprzaj podszywaczu!! myslalam o spodniczce wlasnie ;)

Gość 999m
zapytaj go czy gdzieś idziecie, bo jesli chodzi mu o sex, to nie ubieraj się. rzuć się na niego w drzwiach

Gość oto co zrob
przede wszystkim umyj sie zaloz spodniczke bez majtek tak jak mowi przedmowca zaloz obcisla bluzke bez stanika rozpusc wlosy

Gość gwiazddddka
dzieki za mądre komenty :*

Gość Natalie**
Heh, moze masz takie majteczki a la bokserki? one ladnie podkreslaja ksztalt pupy;) i do tego kusa koszulka, niedbale zalozona, albo cos obcislego o dlugosci do pół pupy...?Koroneczka? A majteczki najlepiej koronkowe.. nie wiem co masz w szafie wiec trudno powiedziec:)

Gość oto co zrob
To jeszcze zalezy co facet lubi, jesli masz jakies podejrzenia to pojdz tym tropem

Gość ftkowiec
Rozpuśc włosy w sodzie kaustycznej. a na poważnie to ja wolę dziewczyny ubrane elegancko na taką okazję. Standardowo jakaś kreacja wieczorowa. Obowiązkowo dla mnie rajstopy bez majtek (to moja sugestia). Sukienka wieczorowa zakańczana koronkami. Kolory ciemne (czarny, fiolet lub ciemna czerwień połączona z czarnym). Do tego halka w stylu jedwabiu, śliska. Buty na wysokim lub wyższym obcasiku. Nigdy platformy bo to wygląda jak buty ortopedyczne.