Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Genusia1932

czuję się brzydka

Polecane posty

Gość Genusia1932

zadna fryzura do mnie nie pasuje, czuje sie jak chlop bez cyckow i pupy, przygarbiony chudzielec z worami pod malenkim jak u swini oczkami, blada, nieumalowana, bez fajnych ciuchow, ja wiem ze uroda nie najwazniejsza, ale cale zycie za punkt honoru sobie stawiam byc madrzejsza jak juz ladna nie jestem, ale czasem tez bym sie chciala podobac i, dla złośliwców, tak- cieszę się, że nie mam większych problemów😭

idz do wizażysty. on ci doradzi co masz zrobic ze sobą, bo praktycznie z każdego można zrobić piekną osobę za pomocą odpowiedniej fryzury, koloru, makijażu i drobnych ulepszen estetycznego

Gość mdl
Na wszystko jest rada. Nie pasuje Ci bladośc to sie opal, pomaluj, zmien kolor włosów, zatuszuj korektorem sińce. Jeseś za chuda, nabierz masy (poprzez ćwiczenia). Mozlwości jest tysiąc trzeba tylko chcieć i tak masz szczeście że nie jestes gruba

Gość też taka byłam
ale można to zmienić. Ćwicz kręgosłup, wzmocnij go abyś mogła chodzić wyprostowana. Cycków już sobie nie załtwisz, ale pupa może Ci urosnąć, Jakies ciuchy pomogą zamaskowac to co złe, podkreśli to co dobre. Tylko wybierz jakiś własny styl, w którym będziesz się dobrze czuć i dopasowany do sylwetki, nie idź ślepo za modą. Kup tusz do rzęs i np w sklepach po 4 zł i nie tylko są palety kolorowych cieni, kup taki w celu sprawdznia jaki Ci pasuje, a później kup taki który Ci odpowiada jak już sprawdzisz. Do tego manicure i pedicure. Paznokcie nie muszą być długie, ja nosze krótkie i mam zrobiony francuski manicure, robie sama w domu.

Gość mdl
dla kobiet b. ważny jest wygląd, wpływa na nasze samopoczucie, ale nie tylko dla nas , spójrzmy prawdzie w oczy jak Ci e widza tak Cię piszą i koło sięzamyka

Gość genusia a ile masz
lat?

Gość Genusia1932
13

Gość oplka
a jak można zrobić taką płaczącą buźkę jak w Twoim zapytaniu Genusia?

Gość a to jesteś jeszcze młodziutka
to z piersiami i pupą jeszcze troche poczekasz, odżywiaj sie zdrowo i uprawiaj sport to Ci pomoże, tak samo na sylwetkę:) Może basen albo taniec? Są bardzo dobre. Ubrania no to musisz jakies kupić, kupuj takie, które możesz łączyć w różne zestawy, aby nie wydawać za dużo. Czasem jakiś dodatek i zmienia strój całkowicie. Fryzjer tez ci pomoże:) wtym wieku postawiłabym raczej na naturalny kolor włossów, a makijaż wystaczy sam tusz

Gość Genusia1932
to z tymi 13 latami to bylk podszyw, ktorwego wczensiej nie zauwazlyam bo poszlam do pracy:/ ja mam 20 lat, wiec na nic juz czekanie, czas sie za siebie wziac... placzaca buzke robi sie wpoisujac slowo beksa w kwadratowy nawias 😭

Gość dumna wielkooka
na prosie oczka nic nie pomoze, wsadź wykalaczki albo sie pogódź :D

Gość ale wy sie nakrecacie
"zadna fryzura do mnie nie pasuje, czuje sie jak chlop bez cyckow i pupy, przygarbiony chudzielec z worami pod malenkim jak u swini oczkami, blada, nieumalowana, bez fajnych ciuchow, ja wiem ze uroda nie najwazniejsza, ale cale zycie za punkt honoru sobie stawiam byc madrzejsza jak juz ladna nie jestem, ale czasem tez bym sie chciala podobac" Na wiekszosc tych przypadłosci możesz cos zaradzic wiec nie wiem czemu płaczesz zamiast sie za to wziąśc :o Idź do dobrego fryzjera i niech kombinuje, cwicz - niektórym podobają sie chłopięce figury a na pewno nie masz problemu z tłuszczykiem i cellulitem ;), kup sobie krem pod oczy (ze świetlikiem na przykład), MALUJ SIĘ i wybierz sie na zakupy - najlepiej z kim kto Ci doradzi.

Gość nooo nooo noooo
dziewczyno , poczytaj sobie o fitoestrogenach i fitosterolach ,które znajduja się w w produktach spożywczych (olej z pestek dyni, soja, siemie lniane, kozieradka) zacznij stosować to przytyjesz i nabierzesz kobiecych kształtów ;)