Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaaaaa23

kto ma racje ja czy on?

Polecane posty

Gość olaaaaa23

Jestem bardzo emocjonalnie zwiazana ze swoja rodziną... Jakiś czas temu planowalismy wyjazd nad morze z chłopakiem....Wpadłam na pomysł by pojechała rozniez moja mama tata i siostra:-)Co ja zrobie że taka rodzina jestem:dChciałam miec wszystkich blisko..Dodam ze moi rodzice nie sa ani wscibscy anie jakos specjalnie neiprzychylnie nastawieni do mojego chłopaka....Ale on sie wkurzył i mówi że chiał abysmy jechali sami..Dodam że już nie pierwszy raz tak zrobiłam...Ja poprostu kocham ich wszystkich i najlepiej sie czuje jak jestesmy wszystcy razem....Moze to chore ale tak juz mam...Czy mój facet słusznie sie wkurzył?

Gość bardzo słusznie

Gość no a jaaaak
facet miał nadzieje na chwile tylko we dwoje, bo zapewne nadal mieszkacie z rodzicami i widujecie sie pod klatka schodowa bloku przy okazji wieczornych wyprowadzek psów. :o

Gość slusznie sie wkurzyl-
CO ZA DUZO TO NIEZDROWO MOJA PANNO!! Pozatym obawiam sie ze jak niedaj Boze sie pobierzecie to twoja rodzina bedzie siedziec wam na glowie co spwodujesz szybki rozwod!! Mysle ze przesadzasz!! no ale kazdy ma jakies zboczenia!:O ja bym tak nie mogla... obciach.. blechhh... myslisz tylko o sobie EGOISTKO!!a moze on ich nie lubi-pomyslalas o tym kretynko??:(

Gość olaaaaa23
to nie prowokacja nie wiem moze ja jeszcze nie dorosłam do zwiazku ale jestem bardzo zwiazana z rodzcami zwłaszcza z mama...ja bym go rozumiała gdyby moj rodzice byli jacys wscibscy zlosliwi ale przecież oni się lubią...To co w tym złego...?

Gość gośśśka 23
a mieszkasz z rodzicami?

Gość a moze nasza pannica
jeszcze ssie maminego cyca?:o

Gość i nie czuję
jak rymuję :D

Gość *************
jakas szurnieta :D:D:D pewnie ze on ma racje :D:D:D

Gość gośśśka 23
to jakieś niezdrowe...chyba,że w ciągu roku jesteś w innym mieście na studiach,itp.ale jesli z nimi mieszkasz...nie dziwię sie mu

Gość olaaaaa23
tak mieszkam jeszcze z rodzicami ale.....skoro mamy być rodziną..Myslimy o slubie...To ja nie rozumiem dlaczego ona ma unikać i bać się moich rodziców....Rodzina to rodzina....Przecież moja mama nam by do pokoju nie zagladala ona nigdy sie nei wtraca ona poprastu jest!

Gość 0700555333
a może urządzcie sobie orgietkę, w sumie jak macie byc rodziną ...

Gość olaaaaa23
Sama sobei z tym nie radze..........ja niechce nagle odcinac się od rodziców i stawiać chłopaka na pierwszym mieiscu.....Za rok moze mnie rzuć a rodzice zawsze przy mnie bedą....Dziwne macie wszystcy podeiście dodam że sma finansuje im wczasy za moją kase chciałam by to były wspołlne rodzinne wakacje.....zeby mój facet sie zintegrowal aby sie wszsycy lepiej poznali...

Gość 0700555333
nooo strzał w 10 ! tylko zainwestujcie w oliwkę i nie ze względu na pogode nad morzem :D paranoja 🖐️

Gość rgwggwgwerg
fuuu... po co jej chłopak skoro nie dojrzała do związku? te, ola, poproś mamusię o braciszka

Gość gośśśka 23
ej,to naprawdę b.ładnie,że myślisz o rodzicach,napewno jesteś b.dobrą osobą.ale rozumiem ,że on może nie mieć ochoty z nimi jechać.

Gość SPOOOKOOOOO
ło rany......a ja myslałam że ja przesadzam....ze swoimi rodzcami ale te wczasy to przegiecie...

Gość pewnie ze on ma racje
jestem kobieta, ale jakbym uslyszala, ze planowane wspolne wakacje maja sie przeistoczyc w rodzinne, to mimo ze lubie swoja rodzine i nie mam nic do rodziny mojego faceta, tez bym nie byla zachwycona.

Gość olaaaaa23
a moze jemu chodzi o to ze bedzie sie czuł samotny i zagubiny..?ale jak proponowałam by jechała też jego mama to juz w ogole sie wsciekł....................

Gość wałsnie zazartowałam
sobie do mojego chłopaka że w góry jedziemy nie sami ale moja mama tez chce jechac...aż wstałz krzesła i polał sie piwem:D

Gość tez tak mialam
ola a ile masz lat?? tak z ciekawosci pytam...

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** **
on ma rację 100% facet zakochał się w tobie a nie w twojej rodzinie i nie ma obowiązku spędzać z nimi więcej czasu niż to dyktuje kultura jeśli chce to oki, nie chce to musisz to uszanować jeśli byście brali ślub to twój facet nie stanie się częścią Twojej obecnej rodziny lecz TY z NIM będziecie tworzyć NOWĄ ODRĘBNĄ RODZINĘ!! jeśli tego nie rozumiesz jesteś nie dorosła do związku. nie ma nic złego w byciu zrytym z rodziną, pod warunkiem że nie przechodzi to w patologię, w której jesteś z rodzina zrośnięta i nie umiesz przeżyć bez nich jednego dnia na miejscu faceta bym coś rozwaliła ze złości :[ zamiast romantycznego wyjazdu we dwoje wycieczka rodzinna...koszmar!!

Gość olaaaaa23
23 lata

Gość olaaaaa23
ja nie zamierzam tworzyć nowej rodziny boja już mam rodzine a mój facet do niej dołaczy...Mieszkamyw domku blizniaku...I p slubie bedziemy mieszkac wszyscy razem bo mój dom jest dwócrodzinny..Mnie soie to bardzo podoba ale on juz marudzi aby sie przeprowadzić to bloków!!!!!!o co bloków jak tu mamy pieknie urzadzony dom....Aż 4 pokoje odzielna kuchnia łazienka dla nas tlyko dla nas jedynei przedpokój i jadalnia wspólna ale jemu to już nie pasuje!

Gość nie wroze wam dobrze

Gość Pati_25
ja nie moge... smiech na sali. ;]

Gość olaaaaa23
ja nie rozumiem dlaczego po slubie trzeba sie całkowicie od wszystkiego odciać..Przecież ja spedziłam tu całe swoje zycie...jak mam opuscić dom w którym jestem od urodzenia zostawić na zawsze swój pokój łózko ukochanego psa...i zaczac nowe życie...w zupełnie nowym mieiscu a rodzciców odiwedzac raz w tygodniu albot ylko na świeta..Dlaczego nei mozna tego pogodzić.....