Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczeslliwy

Nie długo z Zona bedziemy obchodzic roczniec...

Polecane posty

Przed slubem bylismy ze soba parle latek co zaowocowalo ta rocznica i w tamtym okresie byly takie drobiazgi jak wymieniliscie! Nie chce sie powtarzac!

zależy ile kasy chcesz na to przeznaczyć.. ;-) ale może kwiaty + np złota bransoletka z wygrawerowanymi imionami i datą ślubu (bądź poznania)?

Moja żona nie jest osoba wybredna i bedzisie cieszyc z kazdego podarowanego prezentu. pistacja87 kasa rzecz nabyta, jestem zdania ze jak rzecz jest warta kupienia w granicach rozsadku (np. 450 PLN) to kupie a moge tez kupic cos za 5 PLN jezeli to bedzie to czego szukam. A pomysl z bransoletko wart rozpatrzenia.

Widze ze nikt nie jest mi wstanie doradzic, ale coz sie dziwic skor sam mam problem choc z zonka juz sie kawalek czasu znamy. Podzrawiam Wszystkich.

Gość wrzesniowaa
a może jesteś moim mężem/ tez niedługo obchodzimy pierwszą rocznicę. TYlko, że mój Kochany raczej by tutaj nie pytał. A szkoda bo wszystkie propozycje mi się zpodobały i ucieszłby mnie taki prezent :( tez mam mnóstwo prezentów od Niego bo sporo latek bylismy razem przed slubem ale biżuterii i pierdołek nigdy za wiele

Gość wrzesniowaa
spodobały

zrób jej własnoręcznie żurawia z papieru w technice origami :D. jak papierowa -a takie cudeńko może stać i stać .