Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrze i placze

Jak patrze na mlode samotne dziewczyny to...

Polecane posty

Gość patrze i placze

idzie rece zalamac... wymagania nierealne do tego co oferuja, roszczeniowa postawa itd... albo drugi koniec ...takie ciche niewiadomo co, peszy sie nawet podczas stania w kolejce do sklepu...Tragedia...

Gość qcwec
no patrz... nie wiedziałam że ktoś może załamywać ręce bo jestem nieśmiała. z wrażenia chyba jeszcze bardziej się speszę. a własnych problemów nie masz?

\"idzie rece zalamac... wymagania nierealne\" to że jesteś nieudacznikiem i nie spełniasz ich wymagań nie powinno cię aż tak frustrować 🖐️ takich jest wielu :D \"takie ciche niewiadomo co,\" zdecydowanie potwierdza powyższe zdanie. Ludzie pewni swojej wartości nie traktują takich z pogardą. Pewnie nimi gardzisz bo jesteś taki sam 🖐️ :classic_cool:

Gość hgfddf
i co na to poradze, ze od dziecka jestem niesmiala? :(

Gość autorze...
czyli nie znajdujesz pośród samotnych kobiet odpowiedniej dla siebie? Heh, ja mam tak samo, ale w drugą stronę.:o

Gość jyhg
ze śląska jesteś?

Gość diamond life
A ja dowiedzialam sie od chlopaka ze jestem za spokojna..hm....bo co, mialam skakac na bungee w jego obecnosci? jestem zabawna dziewczyna, ale jak ktos nieskory do rozmowy to mam kolo niego skakac, czy kurcze palec w tyle wsadzic zeby byl zadowolony?!

Gość diamond life
tylek*

Gość laluniannn
hhaha smieje sie nie z > tylko z Ciebie wiesz ja tez jestem niesmiała i mam faceta i wiesz moze czasem ktos ma problem lub poprostu jest soba i sie tego nie wstydzi to juz zle?? a jak ty przy kumplach i ogolenie jestes pełana energii a w domu cicha myszka?? zawsze lepiej byc soba i nie grac przy innych!!!!! szacuneczek dla niesmiałych..............

Gość głoopia ciołka
mam dla Ciebie lekarstwo: wydłub oczy: nie bedziesz musiał patrzeć, płakać też nie :P Proste? Żałosny ćwok! :D